Juniora supportkonsulter till columbus traineeprogram fast track!

Juniora supportkonsulter till columbus traineeprogram fast track!

Vill du arbeta in-house med systemintegration och lösa tekniska utmaningar? Skapa dig en framgångsrik karriär inom IT genom Columbus fast-track traineeprogram inom integrationsutveckling! Hos Columbus får du möjlighet att bli en viktig del av ett marknadsledande IT-konsultbolag inom affärssystem och digital handel. Här satsar man på din kompetensutveckling och framtid, missa inte chansen att bli vass på systemintegration med start under hösten 2019!

Information om uppdraget

Som trainee kommer du att delta i Columbus intensiva traineeprogram där fokus ligger på att du ska utvecklas på ett personligt plan såväl som professionellt. Programmet syftar till att under 5 veckor utbilda dig inom deras integrationsplattformar och ge dig en generell förståelse för det globala affärssystemet M3. Linköping är utbildningsorten och därför kommer vi att erbjuda boende samt ersättning för dig som är bosatt på annan ort. Utbildningen varvar praktisk erfarenhet och mentorskap för att du ska bli specialist inom området integration och support av affärssystemet. Denna mentor kommer att finnas till hands för dig för att stötta dig i din framtida utveckling. Vill du få en känsla för hur det är att arbeta på Columbus? Kolla in vad medarbetarna har att säga på deras Instagramkonto eller klicka på klippet nedan.

Arbetsuppgifter

Efter genomförd trainee-period kommer du att:
 • Arbeta med integrationer (MEC) och programmering, debug eller databashantering.
 • Lära dig flera delar av M3 och har ett större fokus på kundens verksamhet och kunna hjälpa dem med både stort och smått.
 • Du kommer att sitta inhouse med applikationssupport och i projekt
Detta är en unik chans där du som nyexaminerad med begränsad praktisk erfarenhet får möjlighet att bidra med nya tankar och idéer till vårt företag samtidigt som du får stöttning av mer erfarna kollegor inom området. På Columbus strävar man efter att vara experter och marknadsledande, därför är utbildning och kompetenshöjning ständigt i fokus.

Vi söker dig som
 • Har högskoleutbildning inom exempelvis systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande.
 • Kunskap i .NET, C# eller Java samt grundläggande kunskaper kring databashantering.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Har du tidigare varit i kontakt med affärssystemet M3 ses det som ett stort plus. Det är även meriterande om du kan visa upp egna hobbyprojekt exempelvis om du utvecklat applikationer, spel eller liknande på fritiden.

Som person är du driven, problemlösande och har den sociala egenskapen som behövs hos en affärskonsult. Du gillar att ta ansvar för dina projekt och din egen utveckling. Vidare ser vi att du även är lyhörd, pedagogisk och har ett öga för detaljer. Vi tror också att du är flexibel när det gäller att växla mellan långsiktiga och kortare projekt.

Övrig information
 • Start: Hösten 2019
 • Omfattning: Heltid
 • Utbildningsort: Linköping
 • Arbetsort: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Columbus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Columbus är en stark aktör på marknaden med ca 2000 anställda i 18 länder. De är en IT-koncern med en spännande tid framför sig. Deras medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både deras egen och kundernas verksamhet. Nu behöver Columbus bli fler inom Sveriges mest intressanta Microsoft Dynamics-organisation.