Juniora projektkoordinatorer med känsla för administration till Springlife

Juniora projektkoordinatorer med känsla för administration till Springlife

Låter Excel, systemstöd, Power Point och projektarbete som ljuv musik i dina öron? Vill du fortsätta melodin med eget ansvar, kundnära arbete och goda utvecklingsmöjligheter? Springlife välkomnar dig som vill arbeta som junior projektkoordinator och som vill kompetensutvecklas tillsammans med företagets erfarna kollegor. Du kommer att få god kännedom om deras produkter och system för att kunna leverera på hög nivå till företagets kunder. Sök tjänsten redan idag, dina nya kollegor väntar på dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Springlifes räkning två projektkoordinatorer som kommer att tillhöra deras team som idag består av 10 kollegor. På ett kontor mitt i hjärtat av Stockholm arbetar dina blivande kollegor som seniora konsulter, säljare och utvecklingsstrateger och finns till hands för att dela med sig av värdefull kompetens för att du ska kunna utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Du förväntas ta över befintliga och nya projekt förhållandevis omgående, vilket du gör med stöd från kollegor och genom en intensiv introduktion. Vill du ta ännu mer ansvar? Då finns det möjligheter att på sikt avancera till leveranskonsult!

Springlife har tagit fram en unik och vetenskapligt säkerställd metod så kallad Springlife-metoden som grundar sig på vetenskaplig forskning och praktisk erfarenhet. Denna hjälper organisationer att identifiera och uppnå bestående beteendeförändringar samt resultat. Som stöd för förändringsarbetet har Springlife utvecklat ett ledningsverktyg, Springlife Online (SOL).

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Springlifes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Springlife.

Arbetsuppgifter

Som Projektkoordinator kommer du att ha ett totalansvar för de administrativa delarna i Springlife Online (SOL) och ansvarar för att ständigt leverera enligt avtal med kunderna, inom både privat och offentlig verksamhet. Du är ansvarig att hålla i den projekt- och tidplan som är uppsatt tillsammans med kunderna, som vanligtvis består av HR-team hos kund. Uppgifterna och kunderna varierar stort, vilket också innebär en stor spridning av komplexitet. Till din hjälp har du ett webbaserat projektledningsverktyg som du själv ansvarar för.

Du kommer att vara involverad i tre olika faser under projektets gång:

Förberedelsefas: Överlämningsmöte med säljare, uppstartsmöte med kund tillsammans med Projektchef samt utbildning i SOL för administratörer hos kund, skapa enkäter, följebrev och påminnelsebrev samt skapa och koppla chefskonton i SOL och erbjuda kontinuerlig support till Springlifes kunder.

Genomförandefas: Ansvara för öppning och stängning av enkät, supportera kunder, följa och driva svarsfrekvensen.

Resultatfas: Säkerställa att resultat och rapport stämmer överens med det överenskomna upplägget, skriva rapporter, kvalitetssäkra och göra sammanfattande analyser i Word, PowerPoint och Excel och genomföra resultatpresentationer ute hos kund.

Vi söker dig som
  • Har ett brinnande intresse för administration och god systemförståelse som du förvärvat antingen genom tidigare arbete eller relevant utbildning
  • Har goda kunskaper i Excel, Word och Power Point
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Är van vid kundkontakt och vill arbeta kundorienterat
Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis HR eller administration och har en förkärlek till Office 365 eller Sharepoint.

Som person är du strukturerad och lämnar inget åt slumpen. Du har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter som gör att du snabbt kan ändra fokus om det så krävs av dig. Du har en social ådra och trivs med regelbunden kundkontakt. Du har ett positivt mindset och går alltid in med inställningen att ingenting är omöjligt

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
  • Placering: Jakobsbergsgatan, Centrala Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson eller Nina Haskel
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Springlife grundades 1998. Utifrån vetenskaplig forskning och praktisk erfarenhet har Springlife tagit fram en unik och vetenskapligt säkerställd metod, Springlife Metoden, som hjälper organisationer att identifiera och uppnå bestående beteendeförändringar samt resultat. Som stöd till förändringsarbetet har Springlife utvecklat ett ledningsverktyg, Springlife Online (SOL).