Juniora projektörer till Sigma Civil!

Juniora projektörer till Sigma Civil!

Är du nyexaminerad eller hunnit jobba något år som entreprenör och vill starta/fortsätta din karriär på ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, byggprojektering och projektledning? Då kan Sigma Civil vara något för dig. Här erbjuds du en bred och varierande roll och där du har möjligheten att utvecklas inom bolaget. Du kommer bli delaktig i hela projekteringscykeln och succesivt få mer ansvar i uppdragen. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sigma Civils räkning juniora gata-, väg-, markprojektörer till deras kontor i Stockholm. Sigma Civil tillhandahåller en rad tjänster inom samhällsbyggnadssektorn som exempelvis väg-, gatu-, VA-projektering, miljö och geoteknik. Som junior projektör kommer du att få arbeta med en stor variation av projekt i allt från tidiga skeden till detaljprojekteringsskeden och vidare till entreprenörernas slutredovisning. Du kommer att arbeta i både mindre och större projektteam beroende på projektstorlek. Sigma Civil i Stockholm är i expansionsfas och planerar att växa med nya juniora projektörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sigma Civil. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till minst 1 år framöver. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad Sigma Civil, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektör kommer du arbeta i projekt från aktörer i hela landet men med fokus på Stockholmsområdet. Våra beställare kan vara alltifrån kommuner, entreprenörer, Trafikverket eller olika fastighetsbolag.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med utredningsprojektering, bygglovritningar i CAD-miljö av exempelvis gator och vägar.
 • Arbeta med detaljprojektering i CAD-miljö av exempelvis en gata, väg eller in bostadsgård
 • I CAD-miljö att rita konstruktionsdetaljer, vägsektioner med mera
Tjänsten passar dig som nyligen tagit din ingenjörsexamen, antingen från högskolan eller YH, som brinner för samhällsutveckling. Till en början kommer du få en introduktion och du kommer gå bredvid en mer senior kollega som stöttar dig i din introduktion. För dig som vill få in foten i byggbranschen så är detta en rivstart på karriären där du kommer få värdefull erfarenhet och framtiden hos Sigma erbjuder mycket utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som
 • Har en YH-, högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område.
 • Har goda kunskaper i CAD
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i arbetet.
Det är meriterande om du

* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom området, från exempelvis praktik, sommarjobb eller exjobb

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du ansvarstagande och arbetar noggrant för att på ett metodiskt sätt lösa dina arbetsuppgifter. Vidare så tror vi att du är en duktig problemlösare och doer, som söker lösningen istället för problemet. Till sist är det A och O att du är en teamplayer, då du kommer ha många olika kontaktytor såväl som internt som externt!

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Louise Nilsson, louise.nilsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sigma Civils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på louise.nilsson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Vår målsättning är att redan 2018 vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad.