Juniora frontendutvecklare som vill fortsätta utvecklas inom Angular

Juniora frontendutvecklare som vill fortsätta utvecklas inom Angular

Är du en frontendutvecklare som fått upp intresset för Angular och vill lära dig mer i ett seniort team? I denna roll kommer du att få ta självständigt ansvar för att utveckla systemet som i sin tur bidrar till Conzignus fortsatta tillväxt. Du samarbetar tätt tillsammans med dina kollegor och din kompetens tillvaratas. För att säkra att du är rätt person i teamet vill vi se ett relevant hobbyprojekt eller kodrader. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Conzignus räkning två juniora frontendutvecklare till deras utvecklarteam som idag består av fem personer. Du kommer att jobba nära Thomas och Martin som själva har varit med och byggt upp det system du kommer att förvalta och utveckla. Till din hjälp har du ytterligare två kollegor som varit i rollen i drygt två år och som välkomnar dig med öppna armar. Då du blir en del av ett seniort team erbjuds du mentorskap och stöttning i de projekt du är involverad i. För att passa in i detta team tror vi att du är en person som har utveckling som hobby och vi gissar att du spenderar en del tid på t.ex. Github eller Stack Overflow.

Conzignus arbetar med ekonomisk förvaltning och deras huvudsakliga kunder är bostadsrättsföreningar. I dagsläget är de cirka 30 medarbetare som förvaltar över 500 bostadsrätter. De jobbar i hög grad med helt egenutvecklade, specialiserade system vilket ger dem möjlighet att erbjuda kunderna en unik tjänst. Förutom ekonomisk förvaltning erbjuds även bland annat teknisk förvaltning, juridisk rådgivning och konsulttjänster.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Conzignus. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Conzignus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med att förbättra och utveckla företagets egenutvecklade affärssystem som i huvudsak syftar till att underlätta den ekonomiska förvaltningen av bostadsrättsföreningar. Förutom förvaltning och nyutveckling av affärssystemet kommer du även att jobba med egna utvecklingsprojekt. Du kommer främst att jobba med Angular-ramverket i frontend, men det finns även möjlighet att jobba som fullstackutvecklare om och när du har kompetens inom deras backend - PHP och MySQL.

Du kommer att ha täta samarbeten med ditt team och får här chansen att ta rygg på seniora kollegor, vilket är perfekt för dig som junior utvecklare. Som ny på företaget kommer du också att ha en mentor för att tryggt och säkert slussas in i arbetet. Du kommer dock redan från början att få arbeta skarpt med konkreta och tydliga uppgifter som successivt ökar i svårighetsgrad.

Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för programmering och som vill ta nästa steg till att utvecklas som programmerare, oavsett om det är frontend eller fullstack som du ser som nästa steg.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i Angular, JavaScript/TypeScript och gärna Bootstrap
 • Om du är inriktad på frontend ser vi gärna att du har ett öga för design, UI och UX
 • Har ett genuint intresse för att programmera vilket du förvärvat genom egenintresse och/eller relevant utbildning
 • Har ett relevant hobbyprojekt eller några kodrader att visa upp vid ett eventuellt intervjutillfälle
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det viktigaste är inte att du har arbetslivserfarenhet eller slutfört en utbildning inom IT utan snarare att du har talang och ett genuint intresse för att programmera. Att du tidigare har suttit med egna hobbyprojekt inom programmering och kan visa upp en portfolio eller kodrader på tidigare arbeten är en viktig del i rekryteringsprocessen.

Som person är du prestigelös och hjälpsam, då Conzignus är ett mindre företag där alla hjälper varandra och rycker in där det behövs som bäst för stunden. Du är lättlärd, men är inte rädd för att fråga om hjälp när du behöver det. Du har även lätt för att tänka logiskt, arbeta problemlösande och strukturerat.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
 • Placering: Slussen, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, Rekryterare
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Conzignus och deras verksamhet på deras hemsida.