Juniora Javautvecklare till Crosskey!

Juniora Javautvecklare till Crosskey!

Har du ett brinnande intresse för problemlösning och utveckling? Är du sugen på att jobba i ett modernt företag med kunder och kollegor runt om i Norden? Crosskey söker nu två nya medarbetare till deras team. I denna roll kommer du utöver att förbättra och använda dina kunskaper inom Javautveckling, få insyn i hur ett växande företag inom affärslösningar jobbar. Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker javautvecklare till Crosskey.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Crosskey. Uppdraget kommer att vara på heltid. Ambitionen är att bli fast anställd på Crosskey förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Crosskey är en IT-innovatör från bankvärlden och ett företag som hjälper till att göra det enklare att generera nya intäkter från finansiella tjänster. Med Crosskeys lösningar och tjänster blir det enklare att göra lönsamma affärer. De integrerar lösningar och tjänster med andra system och vidareutvecklar dessa med den senaste tekniken. Deras expertis omfattar allt från traditionella banktjänster till eBanking, kort- och mobilbetalningar.

Nu söker de två personer som vill ingå i deras Capital Markets avdelning som idag har tre team. Capital Markets finns idag representerade i Stockholm, Mariehamn och Åbo.

Arbetsuppgifter

Teamet där det idag finns två vakanser arbetar idag med en tradingapplikation men också med internetbanksutveckling. Du kommer få arbeta med både nyutveckling och underhåll. På Crosskey kommer du få senior stöttning för att skapa rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Du kommer att jobba mycket nära kollegor både i Stockholm och Mariehamn och mellan de två kontoren förekommer en viss mängd resor.

Som Javautvecklare på Crosskey kommer du exempelvis att jobba med:
 • Utveckling av internetbankens kapitalmarknadsapplikationer både på den finska och den svenska marknaden
 • API-utveckling mot frontoffice- och mobilapplikationer
 • Utveckling av realtidstradingapplikation, både server och klient
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller annan likvärdig utbildning
 • Har goda kunskaper i Java
 • Har ett gediget intresse för systemutveckling, agila metoder och IT vilket du motiverar väl i din ansökan
 • Har mycket goda kunskaper engelska i både tal och skrift. Om du dessutom talar svenska eller finska är det meriterande
Vi blir extra intresserade om du har erfarenhet av något av följande: Linux environment knowledge, Gradle, GIT, SQL, Ansible, Soap, Webservices.

Som person är du driven, vågar prova nya saker och tar ansvar för din egen utveckling. Den tekniska kunskapen är viktig men vi lägger också stor vikt vid din inställning och personlighet. Vidare trivs du bra med att arbeta i team och är problemlösande. Du är lösningsorienterad, tycker om att ta ansvar och se till ständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Vasastan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Crosskeys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer om Crosskey på deras hemsida här.