Juniora GIS-konsulter till omfattande projekt på stort telekombolag!

Juniora GIS-konsulter till omfattande projekt på stort telekombolag!

Har du stort intresse för GIS och vill skaffa dig eftertraktad kompetens inom området? Ta chansen att lära dig mer om GIS! Vi söker nu flertalet juniora personer med kunskap inom GIS som vill komma in i ett härligt team för ett omfattande migreringsprojekt. Sök tjänsten omgående då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker flera juniora GIS-konsulter till ett omfattande migreringsprojekt. Behovet har uppstått med anledning av att vår kund står inför en helt ny IT-plattform för dokumentation och underhåll av deras nätverk. En viktig del av projektet är att migrera data från befintliga system till nya.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid minst 1 år med goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som junior GIS-konsult kommer du utgöra en nyckelroll i den del av migreringsprojektet som ansvarar för att förbättra och förfina datakvaliteten efter produktionssättning. De flesta data kommer att migreras automatiskt med hjälp av FME, men en del av data behöver fortfarande migreras manuellt. Du kommer främst att arbeta med dataförädling och registervård på GIS-relaterad data i det nya GIS-systemet.

Genom att arbeta med GIS kommer du skaffa dig mycket eftertraktad kompetens och bli en viktig spelare i projektet som tror på laget före jaget.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleutbildning, exempelvis inom geovetenskap, geoinformatik, lantmäteri, väg- och vatten eller samhällsbyggnad/planering
  • Har grundläggande kunskaper inom GIS, krav på minst 15 hp
  • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska, tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har:
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i projekt
  • Tidigare erfarenhet av agila metoder som Scrum
  • Tidigare erfarenhet från telekommunikationsbranschen
För att lyckas i rollen är din personlighet viktig och vi kommer lägga stor vikt vid den. Du är strukturerad i ditt arbete vilket innebär att du systematiskt arbetar med beräkningar, underlag och ritningar. Du är ansvarstagande vilket är viktigt då du hanterar mycket data. Vidare har du en god samarbetsförmåga vilket gör att du bidrar till gruppens goda stämning samt strävar mot att vilja uppnå resultat tillsammans med andra.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Heltid, minst 1 år men med stora chanser till förlängning
  • Placering: Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Matilda Rönnquist, matilda.ronnqist@academicwork.se eller Louise Nilsson, louise.nilsson@academicwork.se
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork