Juniora Applikationsutvecklare med intresse för Java till ett globalt växande företag

Juniora Applikationsutvecklare med intresse för Java till ett globalt växande företag

Vill du jobba som Applikationsutvecklare på ett växande svenskt företag som expanderar internationellt? Hos Technia erbjuds du en spännande roll med möjlighet att arbeta med en etablerad plattform nära stora välkända företag. I denna roll får du kombinera ditt intresse för systemutveckling med att vara delaktig i att utveckla kunders processer och rutiner. Du får en dedikerad mentor och interna utbildningar som gör att du kommer att utvecklas både som programmerare och som person. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Technias räkning juniora Applikationsutvecklare till deras huvudkontor i Kista där idag cirka 90 medarbetare arbetar. Du kommer att arbeta på ett globalt företag med över 650 anställda med 30 kontor belägna från USA till Indien. Technia är ett svenskt IT-företag som har bred kompetens inom Product Lifecycle Management (PLM). De är verksamma inom tre affärsområden: Consumer & Retail, Life Science och Sweden och arbetar tillsammans med flera kända företag som bland annat TUI, Ford, Mölnlycke, GE Healtcare och Haglöfs.

Som Applikationsutvecklare kommer du att arbeta med implementera PLM-lösningar hos Technias kunder, där du utgör en viktig pusselbit i att utveckla och förbättra deras kunders rutiner och processer. Detta är en utmärkt chans för dig som junior utvecklare att ta plats i ett seniort och kunnigt team där olika kompetenser och specialiteter återfinns.

Kolla gärna in videon nedan för att fördjupa dig ännu mer i Technia och deras verksamhet!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen inledningsvis sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Technia. Deras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som Applikationsutvecklare kommer du tillsammans med övriga utvecklare, Business Consultants och Lösningsarkitekter arbeta i olika implementationsprojekt gentemot deras kunder. Du är delaktig i att ta fram och konfigurera funktioner i PLM-systemet utifrån kunders unika behov. Ni jobbar agilt och enligt lean i projekten. Du kommer att arbeta med datamodellering, konfigurationer Web-UI och backend-programmering inom Java. Du kommer i huvudsak att arbeta från deras huvudkontor i Kista, men resor till kunder kan förekomma.

Tjänsten passar dig som vill arbeta projektbaserat och genom utvecklingslösningar bidra till att utveckla deras kunders processer. Som nyanställd tilldelas du en handledare som kommer följa och stötta dig i din utveckling. Technia tror på ständig personlig och arbetsrelaterad utveckling och ser därför att denna roll kommer att vara en språngbräda ut i företaget med möjlighet att fördjupa sig i deras teknik antigen som Lösningsarkitekt eller i deras kunders processer i rollen som Business Consultant.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Vill lära dig mer om Java, Javascript och implementering av PLM
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi ser det som meriterande om du har ett relevant hobbyprojekt att visa upp, till fördel inom Java eller Javascript.

Som person trivs du med ett jobb med många kontaktytor, såväl internt som externt, och du värdesätter ett gott samarbete. För att kunna leverera högklassiga lösningar till kunder är du noggrann, lösningsorienterad och mån om att din kod håller en hög kvalitet. Vi tror att denna tjänst blir extra intressant för dig som är intresserad av produkt- och processutveckling och gärna verkar i gränslandet mellan utveckling och business.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
  • Placering: Kista
  • Kontaktuppgifter: Nina Haskel, Ansvarig rekryterare
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Technia är ett svenskt IT- företag som är ledande inom Product Lifecycle Management (PLM). De arbetar med flera av världens mest välkända varumärken och har över 600 anställda från USA till Indien. Technia skapar verktyg och system som möjliggör för deras kunder att förverkliga och utveckla sina produkter och idéer inom allt från planering och design till utbildning och support. Med stor passion skapar de framtida innovationer!