Junior testare till Visionera

Junior testare till Visionera

Brinner du för test och vill arbeta varierat med olika testfall från dag till dag så har du chansen nu! Visionera är inne i en spännande expansiv fas och söker en junior testare till deras Stockholmsbaserade team. Här får du som brinner för test stora möjligheter att utvecklas och vara med på en spännande resa. Visionera är ett mindre företag vid Odenplan i centrala Stockholm där stämningen är familjär och öppen för just dina tankar och idéer. Låter detta som något för dig så sök tjänsten redan idag, vårt urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu en testare till Visionera. På Visionera har de höga mål och stora hjärtan. De tror på att arbeta hårt samtidigt som man har en bra balans med fritid och en hälsosam livsstil. Här har du alltid nära till beslutsfattarna och ges själv möjlighet att påverka och att växa inom organisationen.

Innovativa Visionera erbjuder sina kunder ett egenutvecklat system som heter VisionFlow. Detta verksamhetsstödssystem hjälper företag att effektivisera verksamheten och kommunikationen mellan avdelningar och team. Kunderna finns över hela världen och bidrar till en stimulerande företagskultur. Visionera sitter i öppna lokaler mitt i Vasastan, kontoret är familjärt och du arbetar i utvecklingsteamet men även nära VD, support och sälj.

Som en del av Visioneras agila utvecklingsteam kommer du att arbeta nära utvecklarna på plats i Stockholm. Du kommer att ha tätt samarbete tillsammans med Martin som är senior testare och Jonas som är företagets VD, men som också stöttar upp med tester i rollen som produktägare. Här får du som junior testare verkligen chans att lära dig från dina seniora kollegor och få god stöttning för att utveckla och lära dig nya saker.

Rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Visionera. Visioneras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Hos Visionera kommer du främst att arbeta med manuella tester och med kravställning gentemot utvecklarna. I rollen kommer det även ingå att skriva och dokumentera testfall. Du kommer testa både vidareutveckling och förbättringar som görs av flaggskeppet, verksamhetsstödssystemet VisionFlow, som används av Visionera själva samt av deras kunder. VisionFlow anpassas efter olika verksamheters egna sätt att jobba och systemet vidareutvecklas kontinuerligt. De stora möjligheterna med VisionFlow gör att det finns mycket funktionalitet och som testare på Visionera kommer du ha ett spännande och varierande arbete.

Visionera erbjuder en lättrörlig miljö med högt i tak och möjlighet till stor påverkan - både när det gäller arbetsprocesser och teknikval.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Har erfarenhet av, och ett stort intresse för manuella tester
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, detta då båda språken används internt samt med deras kunder
Vi ser det som meriterande om du har läst en universitet- eller högskoleutbildning och tidigare har erfarenhet av att testa liknande system så som ärendehanteringssystem eller affärssystem. Det är även meriterande om du tycker det är roligt med programmering och har kunskaper inom Java, JavaScript och/eller HTML.

Som person är du driven och prestigelös, med förmåga att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Samtidigt är du självgående och kan anpassa dig till nya omständigheter, då detta är vardag hos Visionera. Vidare kommer ett stort engagemang för tester och att du är flexibel där du snabbt kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter vara avgörande för dig att trivas i rollen.

Övrig information
  • Start: Flexibelt
  • Omfattning: Tillsvidare, Heltid, 08-17 med flex
  • Placering: Odenplan, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Olsson 08-522 549 69 eller Rekryteringskoordinator Joanna Medner
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag som utvecklar verksamhetsstödssystem för alla typer av företag och industrier. Visionera har stor erfarenhet av att hjälpa kunder att effektivisera interna processer med olika former av IT-produkter och support. Visionera är idag ledande inom cloud-baserade tjänster och erbjuder dessutom konsulttjänster i sin service- och produktportfölj.