Junior teknisk support till välkänt bolag inom drivmedelsbranschen

Junior teknisk support till välkänt bolag inom drivmedelsbranschen

Har du några års arbetslivserfarenhet inom service, men brinner för IT och problemlösning och letar efter ditt första jobb inom support? Om du vill ha varierande arbetsuppgifter med fokus på både mjukvara som hårdvara, då kan det vara dig vi letar efter! Vi letar nu efter en driven och kommunikativ teknisk-supportmedarbetare med start omgående. Sök idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en teknisk supportmedarbetare för kunds räkning som är stora inom drivmedelsbranschen. Kunden är ett stort bolag som investerar i kompetensutveckling för sin personal, såsom kurser och utbildningar. Här jobbar engagerade lagspelare som har fokus på att lösa IT problem.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget sträcker sig 6 månader framöver med goda möjligheter till förlängning.
Introduktionen kommer äga rum på kunds kontorslokal i Stockholm, men därefter fortsätter du arbetet på distans under rådande pandemi.
Arbetstiderna varierar efter ett rullande schema, där beredskapspass på kvällar och helger ingår. Detta då du i tjänsten kommer supportera delar av organisationen som har öppet dessa tider.

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Varierande arbetsuppgifter
 • En väg in i IT-branschen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att jobba med både first- och secondline support. Du kommer att få jobba brett med både hård- och mjukvara samt med systemstöd centralt. Du kommer att ha en koordinerande roll där du har kontakt med såväl leverantörer som servicepartners. Du har seniora och kompetenta kollegor som kan stötta upp dig i ditt arbete.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Hård- och mjukvarusupport mot kunds interna organisation
 • Programuppdateringar av kassa och annan teknisk utrustning
 • System- och transaktionsövervakning
 • Utföra transaktionsavstämningar
 • Support mot externa leverantörer och servicepartners
Vi söker dig som
 • Har en god datorvana & teknisk förståelse
 • Har ett par års arbetslivserfarenhet efter gymnasiet, gärna från servicerelaterat arbete
 • Älskar problemlösning
 • Obehindrat behärskar svenska språket
Du som söker denna tjänst har ett gediget intresse för IT, både för mjukvara & hårdvara. Kanske har du så länge du kan minnas byggt datorer på fritiden? Det finns goda möjligheter att lära sig arbetet på plats med hjälp av erfarna kollegor!
Vidare har du en god problemlösningsförmåga, tar ansvar för ditt arbete och gillar att arbeta strukturerat. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det även viktigt att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader, med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Stockholm. Arbetet utförs hemifrån till och med sommaren 2021.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se