Junior tågtekniker sökes i Stockholm!

Junior tågtekniker sökes i Stockholm!

Här finns stora möjligheter för dig med ett intresse inom el och teknik att få växa tillsammans med ett bolag som ligger i framkant! Har du ett fritidsintresse av att mecka/skruva bilar? Har du siktet inställt på en personlig och yrkesmässig utveckling, kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Med kreativitet, flexibilitet och tyngdpunkt inom tekniken har företaget sedan start levererat kompetens genom tekniska tjänster och utbildning. Företaget är självförsörjande på utbildningar för den egna tjänsteverksamheten och utbildar marknaden i behov av lagstadgad säkerhet, kravställd kvalitet och systemteknik. Lagandan och den identitet som företaget byggt upp karaktäriseras av att våga utmana och prova annorlunda och smarta lösningar för att åstadkomma medarbetarglädje och nya affärsmöjligheter. Idag har företaget ett väl fungerande koncept med digitaliserad utbildning och utveckling!

Du erbjuds
 • En arbetsplats som uppmuntrar ditt engagemang och ditt bidrag för att skapa starka team, den bästa arbetsplatsen och de bästa tekniska lösningarna
 • Introduktion samt utbildningar för att kunna utföra uppdraget
 • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för en tågtekniker varierar kraftigt från dag till dag. Det kan bland annat vara underhåll av tåg eller ombyggnadsprojekt med olika systeminstallationer. Arbetet varierar mellan detaljinriktat arbete och stundtals tyngre moment. Du kommer arbeta i olika projekt tillsammans med kollegor.

Vi söker dig som
 • Är flytande i svenska och engelska och har god förmåga att formulera dig
 • Har B-körkort
 • Du har god kännedom om el, elektronik, mekanik och dess komponenter
Det är starkt meriterande om du
 • Har en tågteknikerutbildning
 • Har kunskap inom el och energi
 • Har tidigare arbetserfarenhet inom relevant område
Som person är du
 • Samarbetsvillig
 • Initiativtagande
 • Problemlösande
Vi kommer lägga störst vikt vid personliga egenskaper, som driv och engagemang. Vidare ser vi gärna att du är kreativ och kommer med mycket ideér och inputs till företaget. För att trivas i rollen som Tågtekniker utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och höga krav på säkerheten. Du tar tag i saker på eget initiativ och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo.

Övrig information
 • Start: Omgående, men hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, med varierande arbetsuppgifter
 • Placering: Huvudkontoret är placerat i Västerås, men du kommer att jobba i olika uppdrag runt främst Stockholmsområdet
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se