Junior systemutvecklare till DevCore

Junior systemutvecklare till DevCore

Letar du efter rätt arbetsplats att starta din karriär som utvecklare? DevCore är företaget för dig som har ambition och driv att bli en riktigt grym programmerare.

Information om uppdraget

DevCore är ett framgångsrikt IT-konsultbolag med c:a 40 anställda som nu söker en ny junior utvecklare då företaget växer.

DevCore präglas av ett härligt gäng konsulter där flera medarbetare startat sin karriär och vidareutvecklats inom företaget. Med andra ord kommer du till ett företag som tar hand om sina anställda genom att erbjuda en social arbetsplats och kontinuerlig kompetensutveckling.

Som junior utvecklare kommer du lära dig hela utvecklingsprocessen i spännande kundprojekt. Introduktionen sker genom coachning av seniora kollegor i interna utvecklingsprojekt. DevCores filosofi är att alla människor är olika varav din introduktion anpassas efter personlighet och kunskapsnivå med målet att du ska bli en självgående utvecklare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Devcore.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare arbetar du brett med back- och frontend utveckling med fokus på C# som programmeringsspråk. Du kommer arbeta i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar. DevCore arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov.

Du kommer tillexempel att:
 • Introduceras till utvecklingsmiljöer genom mindre utvecklingsprojekt
 • Coachas i att arbeta med kundprojekt
 • Vidareutveckla dina kunskaper inom DevCores partnerplattformar som exempelvis Episerver och Umbraco
Tjänsten passar dig som söker flexibilitet och möjligheten att bli riktigt duktig inom programmering. Då DevCore arbetar i flera programspråk ser vi att du har ett öppet sinne för nya tekniker men framförallt viljan att lära dig.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, självständig och tycker om att jobba med både utveckling och människor.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen vill vi att du har:
 • Avslutad akademisk examen som systemvetare eller motsvarande teknisk utbildning från universitet/högskola
 • Skol- eller hobbyprojekt inom programmering att visa upp
 • Grundläggande kunskaper inom objektorienterad programmering
 • Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har boende i Stockholm och möjlighet att starta en anställning inom snar framtid
Det är meriterande om du har erfarenhet av olika system som SharePoint, Episerver eller andra CMS.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Brunnsgatan, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Daniel Klasson daniel.klasson@academicwork.se
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DevCore AB grundades år 2000 och har drivits i nuvarande regi sedan 2006. DevCore hjälper företag genom webbutveckling, kund-, process- och informationshantering samt rapport- och systemutveckling. De hjälper även företag med IT-drift, underhåll, support och hostingtjänster. DevCore arbetar lösningsfokuserat och arbetar bland annat med system som Episerver, Salesforce och SharePoint. DevCore är Episerver Premium Solution partner samt även Microsoft Guld Partner inom Application Development och Digital Marketing. DevCore har stabil tillväxt, mycket god ekonomi (AAA-rating) och mycket låg personalomsättning.