Junior systemutvecklare till Bisnode

Junior systemutvecklare till Bisnode

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Bisnode söker en junior talang som vill kombinera system- och databasutveckling i modern miljö under vägledning av duktiga mentorer.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bisnodes räkning en systemutvecklare i början av karriären.

Bisnode hjälper kunder att förstå sina utmaningar, möjligheter och drivkrafter allt för att ge dem rätt förutsättningar för att fatta kloka beslut. De omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Bisnode är ca 2100 medarbetare i 19 länder med cirka 550st medarbetare i Stockholm. Du kommer ingå i enheten IT-utveckling som är en avdelning med ca 80 anställda och konsulter.

Inom enheten IT-utveckling sker flertalet initiativ för att du som medarbetare ska trivas och ha roligt på arbetet. Till exempel kan du testa jobba i projekt utanför ditt team, ingå i testsprintar eller varför inte testa arbeta utanför ditt expertisområde. Bisnode anordnar även andra initiativ inom IT för att gynna innovation och framtid, som deras Sprintovation, Hackatons eller Codedojo, ett första steget för barn att testa programmering.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bisnode.

Arbetsuppgifter

Som junior systemutvecklare kommer du under vägledning av en senior mentor lära dig ett system som behandlar stora mängder data. Vi beräknar att dina första 6 - 8 månader inriktar sig på inlärning av systemet samt databasutveckling i T-SQL.

Parallellt med din inlärning kommer du praktisera dina programmeringskunskaper i en modern Javamiljö och delta i nyutvecklingsprojekt tillsammans med utvecklingsteamet. Vår målbild är att du efter din inlärningsperiod kan ägna 40% av tiden åt förvaltning av systemet och avancerad felsökning samt resterande tid i nyutvecklingsprojekt.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill fördjupa dina databaskunskaper speciellt inom T-SQL och SSIS-paket parallellt som du arbetar i moderna Javaprojekt.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk högskoleexamen inom IT, gärna civilingenjör
 • 1-2 års erfarenhet av Java-programmering
 • Grundläggande databaskunskaper gärna att du testat T-SQL
 • God analytisk förmåga då du kommer arbeta i komplexa system och miljöer där det är viktigt att kunna skapa sig en överblick av systemen
Som person är du lösningsorienterad och värdesätter samarbeten med dina kollegor samt har viljan och ambitionen att utvecklas vidare i din roll. Vi anser att du besitter god social kompetens för att lyckas med detta och vår förväntan är att du visar din förmåga under ansökningsprocessen.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Daniel Klasson 08 562 46 770
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bisnode, a leading progressive data and analytics company in Europe, is building a brighter future using smart data. We have more than 2,100 passionate and curious employees who collaborate in 19 countries using analytics and scoring models to predict customer behavior, deliver remarkable insights, and ultimately find innovative solutions to enduring problems. Bisnode data to drive you forward.