Junior servicedesk agent till Datareal

Junior servicedesk agent till Datareal

Brukar du få höra att du är kommunikativ, serviceminded och lyhörd? Då har vi kanske den perfekta arbetsplatsen för dig! Hos Datareal får du en fot in i en växande organisation med stora utvecklingsmöjligheter för dig som är i början av din karriär och har ett brinnande intresse för IT och service. Sök tjänsten nu då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Datareals räkning en junior servicedesk agent med intresse för IT. Datareal är ett tjänsteföretag med inriktning mot drift och support och genom företagets höga tekniska kompetens agerar de stöd till deras kunder och hjälper dem att utveckla sin IT-miljö. Du kommer att arbeta i ett team på 5 personer som alla har erfarenhet av användarsupport och teknisk driftsupport sedan tidigare vilket innebär att det finns stort utbyte för dig med IT-intresse för att utvecklas snabbt. Introduktionen kommer ske genom att du går bredvid en senior kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Datareals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Datareal. Intentionen är ett långsiktigt uppdrag på 6 månader med chans till förlängning eller eventuell överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du och ditt team har som uppgift att på ett professionellt sätt hjälpa kunder med problem. Eftersom vår kund inte är nischad mot någon specifik bransch så kommer ärendena variera mycket i sin karaktär och svårighetsgrad.

Du kommer till exempel att:
 • Erbjuda användarsupport via e-post och telefon
 • Ansvara för mindre projekt
 • Åka ut till kunder och hjälpa till på plats
Du som tycker om att ta mycket ansvar och drivs av att utvecklas snabbt kommer verkligen att trivas på detta uppdrag. Ditt arbete kommer spela en stor roll för organisationen.

Vi söker dig som
 • Har ett stort brinnande intresse för IT
 • Du har någon form av teknisk/it-relaterad utbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet
 • Har arbetat inom service tidigare
 • Har någon typ av praktisk eller teoretisk erfarenhet inom IT
 • Då du hanterar både svenska och engelska kunder krävs goda kunskaper både skriftligen och muntligen i dessa språk.
I denna rekryteringsprocess kommer din personlighet att vägas tyngst i bedömningen.

Det är meriterande om du
 • Har kännedom i följande språk: danska, finska, norska.
 • Har arbetat i Windows 7/8/10
Som person är du kommunikativ och serviceminded då ditt arbete handlar om att ge bästa möjliga upplevelse till företagets kunder. Vidare så strävar du hela tiden efter att bredda dina kunskaper och har en öppen inställning till dina kollegor.

Övrig information
 • Start: augusti - september
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Datareals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Datareal bildades 1992 och har sedan starten visat mycket goda resultat. Datareal är ett tjänsteföretag med inriktning mot drift och support. Deras höga tekniska kompetens bidrar till att de kan agera stöd till sina kunder och hjälpa dem att utveckla sin IT-miljö. De har sitt säte i Västberga och har ett fullskaligt säkerhetsklassat datacenter i direkt anslutning till deras lokaler.