Junior segment & data manager till bonnier news!

Junior segment & data manager till bonnier news!

Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en föränderlig miljö hos en stor mediekoncern? Har du ett stort intresse för datadriven verksamhetsutveckling och att skapa affärsmöjligheter och kundengagemang med data? Bonnier News söker nu dig som är nyexad inom IT eller ekonomi och som arbetat med liknande arbetsuppgifter vid sidan av dina studier för att inta rollen som Segment & Data manager på Gjörwellsgatan i Centrala Stockholm. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom vårt urval löpande och starten är omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bonnier News räkning en Segment & Datamanager till sitt fina kontor i Marieberg. Bonnier News är ett av Sveriges ledande mediehus för B2B. De behöver nu förstärka sitt datadrivna team på marknad med ytterligare stöd för en utökad affär och det pågående utvecklingsarbetet.

Bonnier News söker en digitalt van person med intresse för marknadsföring via e-post/contact management, marketing automation och CRM eller databaser. Du trivs i en stöttande roll där du samtidigt får arbeta med nya projektförändringar över tid. Din närmaste kollega kommer att arbeta tätt tillsammans med dig med samma mål för utvecklingsarbetet och för att säkra kvalitativa leveranser där du lär dig arbetet från grunden. Ditt team består av 4 personer men tillhör ett större marknadsteam som arbetar mot många branscher med både Bonnier Business Medias varumärken och i samarbete med bland annat Dagens Industri, Growth-bolagen, DN och Expressen. För dig med intresse för det digitala och med intentionen att skapa en långsiktigt karriär inom datadrivet arbete finns nu möjligheten för dig att utvecklas långsiktigt inom detta tillsammans med ett sammansvetsat datateam med besittande hög kompetens.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier News. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tills vidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i affärsområdets marknadsteam där du blir en nyckelperson för att utveckla deras affär och ett viktigt stöd för deras marknadsförare och deras säljare. Du kommer att arbeta med segmentering och målgruppsanalys i deras centrala databas. Du kommer självständigt att driva projekt kring CRM, datahantering av nyförvärvade bolag och registervård för att säkerställa de behov som finns av affärsdrivande data i syfte att generera leads för marknadsföring och försäljning.

Du kommer till exempel att:
 • Stötta verksamhetens digitalisering och utveckling av kundbearbetning
 • Arbeta med "in take"-strukturer, leadsgenerering, utveckling av processer runt dataanvändning, datakvalité, samt stöttning av strategiska projekt
Tjänsten passar dig som vill arbeta på en arbetsplats där det händer väldigt mycket och du får arbeta med att hjälpa organisationen att bli framgångsrik. Du kommer att kunna utveckla dina kunskaper och får arbeta med mycket frihet under ansvar. På Bonnier finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med stora ambitioner inom datadrivet arbete och marknad.

Vi söker dig som
 • Har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller IT
 • Har kännedom i datadrivet arbete runt CRM, Marketing Automation eller dataanalys.
 • Har erfarenhet av att sammanställa utskickslistor eller segmentsdata
 • Har goda kunskaper i svenska då språket kommer användas i det dagliga arbetet
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med Marketing Automation-plattformar, vi ser gärna att detta kan vara Oracle Eloqua
 • Har erfarenheter av Salesforce.com eller annat CRM-system
 • Har arbetat i en säljfokuserad B2B-verksamhet
Som person är du självgående och trivs när du driver på ditt egna arbete och får saker gjorda. Du är kvalitetsdriven och har ett öga för detaljer samtidigt som du har en förmåga att se helheten. Du trivs i samarbetet med andra och är en prestigelös person som gillar problemlösning. Vi ser gärna att du är digitalt erfaren, snabb och hungrig på att ta dig an nya uppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt heltidsuppdrag, konsultuppdrag sex månader som sedan leder till förlängning eller överrekrytering förutsatt att samarbetet fungerar bra
 • Placering: Marieberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier News önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonnier News ingår i Bonnier AB och ansvarar för Bonniers B2B-verksamhet både nationellt och internationellt. Bonnier News B2B publicerar affärsnyheter och flera nischpublikationer riktade till beslutsfattare inom den privata och offentliga sektorn. Bonnier B2B har en omfattande portfölj av tidskrifter och guider i tryckt form och online. Utöver detta producerar de även digital utbildning, pedagogiska plattformar och konferenser i flera länder. För närvarande är bolaget verksamt i tio länder.