Junior rekryteringsassistent på deltid till expanderande bolag!

Junior rekryteringsassistent på deltid till expanderande bolag!

Är du en orädd, driven och relationsbyggande person? Här får du möjlighet att samla meriterande erfarenhet inom HR och utvecklas i kandidatrelationer! Sök rollen som Junior rekryteringsassistent till Novi Real Estate redan idag - då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Junior rekryteringsassistent på deltid till vår kund Novi Real Estate. Novi Real Estate är ett bolag inom fastighetsförvaltningsom sitter i fräscha lokaler centralt på Östermalm, idag är de cirka 40 personer inom företaget med kontor både i Stockholm och Göteborg. Nu växer Novi Real Estate och kommer under de kommande åren att expandera, vilket leder till att de ska hitta rätt personer för denna resa. Därför söker vi nu dig som vill arbeta med att hitta rätt kompetens genom att stötta Novi Real Estates HR-chef.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Novi Real Estate. Uppdraget kommer att vara på deltid och kommer att förlängas löpande, förutsatt att samtliga parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent kommer du arbeta med att stötta ansvarig HR-chef i de rekryteringsprocesser som Novi Real Estate arbetar med, bland annat att kontakta relevanta kandidater i deras interna nätverk likväl som searcha i externa kanaler, föra dialog med kandidater och boka in på intervjuer. Rollen kan komma att utvecklas med ytterligare arbetsuppgifter, för den person som visar framfötterna.

Du kommer till exempel att:
 • Searcha och kontakta kandidater från interna nätverk samt externa kanaler
 • Informera och sälja in tjänsterföretaget till relevanta kandidater
 • Boka in intervjuer med rekryterande chef
 • Följa upp intervjuer och sköta löpande kontakt med kandidater
Tjänsten passar dig som är student och har ett stort intresse för rekrytering och bemanning, som vill få gedigen erfarenhet och möjlighet att utvecklas som person men även rollen inom Novi Real Estates HR-arbete.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskolenivå minst 1 år framåt inom till exempel HR, Ekonomi eller Marknadsföring
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har god systemvana och kunskaper i officepaketet
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av kundkontakt där du arbetat med telefonen som arbetsverktyg
 • Har tidigare erfarenhet av search/rekrytering
Som person är du...
 • Orädd och trivs med utmaningar
 • Kommunikativ och gillar att arbeta med många kontaktytor
 • Trygg i dig själv och har en hög grad av personlig mognad
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan, som kan förläggas flexibelt tillsammans med ansvarig chef
 • Lön: Individuell timlön
 • Placering: Östermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novi Real Estates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se