Junior redovisningskonsult med stora utvecklingsmöjligheter!

Junior redovisningskonsult med stora utvecklingsmöjligheter!

Vi tror att du är i början av din karriär och vill jobba som junior redovisningskonsult på en helt fantastisk arbetsplats: MPC Consulting, redovisningsbyrån med stora ambitioner! Vi tror att du, liksom vi, brinner för service och kvalitet och vill lära dig mer inom ekonomiområdet. MPC Consulting har utsetts till Gasellföretag flera gånger och nyligen har de dessutom blivit utsedda till Veckans Affärers Superföretagslista 2018, som en knapp promille av Sveriges alla företag kan titulera sig med. Vill du vara med på deras fortsatta expansionsresa?

Information om uppdraget

Academic Work söker för MPC Consultings räkning en junior redovisningskonsult till deras centralt belägna kontor i Stockholm vid Hötorget. Du välkomnas till ett ljust kontor om 49 personer där du kommer tillhöra ett team som arbetar främst med olika tjänstemanna- och värdepappersbolag. Du kommer initialt i rollen att främst arbeta med enklare bokföringsuppgifter. Tanken är att du till en början får lära dig ekonomiflödet från grunden men att du successivt kommer få växa med ansvar och uppgifter. Rollen innebär att hålla en hög servicegrad mot företagets kunder och du har även en tät dialog internt med dina kollegor, som gemensamt arbetar mot samma kunder.

Det är viktigt att du som ny delar den gemensamma ansvarskänslan att leverera ett bra resultat och samtidigt skapa goda relationer med kunderna då företaget värderar att leverera kvalitet till kunderna. Detta då du i rollen som junior redovisningskonsult är ansiktet utåt och representerar MPC Consulting.

"MPC Consulting är ett företag som tror på sina anställda, jag känner mig sedd och hörd och har gjort det från dag ett som jag började här. Vill du utvecklas och jobba i en miljö med riktigt bra kollegor så är MPC Consulting verkligen ett toppenföretag att komma in på" Simon Leffler, Junior Redovisningskonsult på MPC Consulting.

Du välkomnas till ett härligt team med bra stämning och ett öppet klimat. Här får du möjlighet att växa i din arbetsroll och på sikt bredda din kompetens inom ekonomiområdet. MPC Consulting satsar på sin personal och du erbjuds därigenom regelbunden kompetensutveckling och utbildning.

"Ledarskapet på MPC upplever jag som väldigt fritt. Organisationen är platt och det finns ingen som försöker detaljstyra, däremot finns det alltid hjälp och stöd när jag behöver det vilket jag uppskattar" Åsa Rydström, Senior Redovisningskonsult.

Arbetsuppgifter

Som junior redovisningskonsult kommer du till en början att främst hantera leverantörsreskontran och stötta dina kollegor med löpande bokföring. Det innebär exempelvis att du får hantera hela leverantörsprocessen från att fakturan inkommer till och med att den är betalbokad.

Rollen innebär varierande arbetsuppgifter som ger dig stor möjlighet att utvecklas och på sikt erbjuder en möjlighet att ta dig an mer komplexa arbetsuppgifter som årsbokslut, årsredovisning, skatteberäkningar och kundkontakt. Målet är att du själv ska kunna axla rollen som projektledare, ansvara över olika typer av ledningsrapporter och agera rådgivare gentemot kunderna.

Det finns också möjligheter i rollen att utvecklas mot att jobba med förbättringsarbete och effektivisering av befintliga rutiner. Vi ser därför gärna att du har en ambition att utvecklas tillsammans med MPC Consulting!

Vi söker dig som
  • Har en kandidatexamen inom ekonomi med inriktning redovisning
  • Har arbetat med service tidigare och är van vid kundkontakt.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, då du kommer behöva använda båda språken i arbetet dagligen.
Det är ett stort plus om du har arbetat med löpande bokföring sedan tidigare och kommit i kontakt med avstämningar.

Som person är du:
  • Prestigelös och flexibel- du är lättsam samtidigt som du vågar ta för dig och rycka in där du behövs.
  • Ansvarstagande.
  • Ambitiös.
Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt, kortare uppsägningstid kan komma att prioriteras.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
  • Placering: Holländargatan 10, Hötorget, centrala Stockholm.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MPC Consultings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MPC Consulting är en expanderande redovisningsbyrå som hjälper sina kunder med redovisning, revision, operativ styrning, rapportering och processförbättring. Idag är de 49 anställda på kontoret i Stockholm och 2 anställda på kontoret i Malmö.