Junior redovisningsekonom till ett långsiktigt uppdrag hos Media Markt!

Junior redovisningsekonom till ett långsiktigt uppdrag hos Media Markt!

Här har du möjligheten att bemästra en bred roll inom redovisning där enbart du sätter gränserna för utveckling. Har du tidigare erfarenhet inom redovisning och ser dig om efter ett långsiktigt uppdrag på ett stort och internationellt företag som Media Markt? Då är detta mitt i prick för dig!

Information om uppdraget

Redovisningsavdelningen söker nu en driven och ansvarsfull medarbetare som är sugen på att vidareutveckla sig.
På Redovisning är de idag ett härligt team på 15 personer som ansvarar för varuhusens, huvudkontoret samt e-handelbolagets löpande redovisning så som kund- och leverantörsreskontra, rapportering och bokslut.

Som redovisningsekonom har du en spännande tjänst med variation i arbetsuppgifterna. Du kommer ha eget redovisningsansvar för huvudkontoret och e-handelsbolaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Media Markt. Uppdraget kommer att vara på heltid där Media Markt ser detta som ett långsiktigt tillskott till deras verksamhet och chansen att överrekryteras till dem efter uppdragets slut är mycket god om alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Du kommer till största delen att hantera:
  • Löpande bokföring inklusive huvudbokföring, anläggningstillgångar samt kund- och leverantörsreskontra
  • Koncerninterna bokningar så som fördelning av kostnader och intäkter till varuhusen
  • Avstämning reskontror och huvudbok
  • Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Skatte- och momsdeklaration, inklusive bokning och överföring
För att vara rätt kandidat tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom redovisning, samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett naturligt intresse för siffror och ekonomi och förmåga att arbeta med flera uppgifter parallellt, hålla deadlines och organisera ditt arbete självständigt. Du är en prestigelös och uthållig person som orkar driva saker och ting vidare, även om du stöter på hinder längs med vägen. Självklart är du även en trevlig och tillmötesgående person som har lätt för att samarbeta och vill bidra till att skapa en positiv stämning på arbetsplatsen.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomiområdet
  • Har 1-3 års praktisk erfarenhet från en tidigare roll där du behandlat liknande arbetsuppgifter
  • Har god erfarenhet i Excel, meriterande erfarenhet av pivotabeller
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
Erfarenhet av SAP och Basware är meriterande

Övrig information

Start: 18e juni, flexibelt

Omfattning: Heltid, kontorstider

Lön: Timbaserad månadslön enligt överenskommelse

Placering: Stocksund, Stockholm

Kontaktuppgifter: Sofie Söderströms rekryteringsteam på stw03@academicwork.se

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Media Markts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går via mail till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hösten 2006 kom Media Markt till Sverige när de öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag är de 27 varuhus samt en växande Online-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Deras huvudkontor i Stockholm Stocksund, är en servicefunktion till deras varuhus.