Junior redovisningsekonom till Kopa Konsult

Junior redovisningsekonom till Kopa Konsult

Nyexad inom ekonomi och siktet inställt på att jobba med redovisning? Då tror vi att detta kan vara en grym möjlighet för dig! Hos personliga och varma Kopa Konsult kommer du att arbeta brett och varierande tillsammans med personer som älskar sina jobb och har stora ambitioner för bolagets framtid. Hoppa på Kopa-tåget och ge din karriär den perfekta starten!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior redovisningsekonom till Kopa Konsult.

Kopa Konsult är en konsultbyrå som erbjuder sina kunder allt från helhetslösningar inom ekonomi till specifika tjänster så som redovisning, löner, skattefrågor och rapportering till beslutsfattare. Sedan två år tillbaka jobbar Kopa Konsult mestadels helt digitalt. Bolaget grundades 2013 av Kostas Pappas som tidigare hade jobbat för de stora byråerna. Han hade en vision om att skapa en arbetsplats som skapar livskvalitet för både anställda och kunder och startade då Kopa Konsult.

Idag jobbar de brett med olika typer av företag, med varierad komplexitet och med en omsättning mellan 0,5 MSEK till 50 MSEK. Sedan starten har de hunnit bli totalt 4 medarbetare. Tillväxten fortsätter och de flyttar under våren 2019 in nya sprillans lokaler i nybyggda stadsdelen Hagastaden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kopa Konsult.

Arbetsuppgifter

Som Junior redovisningsekonom på Kopa Konsult kommer du arbeta såväl brett som varierande för att lära dig och utvecklas så mycket som möjligt. Här ser man mycket positivt på personlig och professionell utveckling! Du hjälper till i det ekonomiska arbetet gentemot Kopa Konsults kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Bokföra in- och utbetalningar
 • Göra avstämningar av kund- och leverantörsreskontra
 • Stämma av veckovisa eller månatliga bankavstämningar
 • Arbeta med kvittoredovisning och fakturakontering
 • Ha kontakt med kunder och leverantörer
Tjänsten passar dig som vill komma in i en roll där du kommer lära dig massor och lägga en god grund för framtida utveckling. Allteftersom du kommer in i rollen kommer du också ta ett större ansvar och för dig med rätt ambitioner och driv finns det på sikt möjlighet att hantera hela redovisningsuppdrag. Då det är en mindre byrå kommer du ha stor möjlighet att påverka rollens utveckling och utformning.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi - YH eller universitet
 • Har någon tidigare arbetslivserfarenhet, exempelvis jämte studierna
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Har ett intresse av digitalisering (i och med att redovisningsarbetet digitaliseras alltmer)
Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat med redovisning. Detta är dock inget krav utan du kommer ha möjlighet att lära dig det på plats. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet från ekonomisystemet Fortnox!

Som person är du noggrann och uppmärksam på detaljer. Vidare tar du ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Slutligen är du även flexibel inför förändringar och är en mycket god problemlösare.

Övrig information
 • Start: September 2019
 • Omfattning: Rekrytering, heltid
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Hagastaden, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kopa Konsult önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kopa Konsult är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder såväl helhetslösningar som enskilda tjänster för företagare som vill ha en enkel ekonomihantering som sköts professionellt och personligt. Sedan två år tillbaka jobbar Kopa Konsult mestadels helt digitalt.