Junior redovisningsekonom till Eniro!

Junior redovisningsekonom till Eniro!

Är du kanske nyexaminerad civilekonom och/eller har erfarenhet inom redovisning? Se hit! Eniro söker nu en junior redovisningsekonom som vill arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo och som har möjlighet att starta omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior redovisningsekonom till Eniro med start omgående.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eniro. Uppdraget kommer att vara på heltid och vara långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior redovisningsekonom hos Eniro kommer du att tillhöra redovisningsavdelningen som består av drygt 20 personer och är indelad i fyra grupper: Leverantörsreskontra, Kundreskontra, Kredit och Redovisning och rapportering. Samtliga grupper arbetar med flera nordiska legala bolag (svenska, norska och danska) och enheten utgör ett Shared Service Center (SSC). Leverantörs- och kundreskontran sitter i Polen. Kreditavdelningarna sitter i resp land (DK, NO, SE). Redovisning och rapporteringsgruppen sitter på huvudkontoret i Kista och hanterar redovisningen för DK, NO och SE).

I din roll som redovisningsekonom kommer du till exempel att arbeta med:
 • Bokslutsarbete med analys och avstämning
 • Operativ och legal rapportering
 • Skattefrågor
 • Upprättande av årsredovisningar och deklaration
 • Delta i projekt och utvecklingsarbete på redovisningsavdelningen
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo där du har stort ansvar över dina dagliga arbetsuppgifter. Vi ser att du som person är orädd, initiativtagande och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du en social person som trivs med att arbeta i team och stötta dina kollegor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad ekonom eller motsvarande med erfarenhet inom redovisning och finansiell rapportering. Vidare ser vi att du har mycket god systemvana och självständigt kan driva förändringsarbete. Du kan även läsa och skriva svenska och engelska obehindrat. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav och i övrigt god datorvana och förmåga att nyttja ny teknik. Önskvärt är erfarenhet av Cognos Controller och Agresso.

Det är meriterande om du självständigt kan upprätta årsbokslut, årsredovisningar och inkomstskattedeklarationer.

För att trivas på Eniro ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö, att bidra till utveckling av avdelningens ansvarsområde och att samarbeta. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering och det är därför viktigt att du motiverar i din ansökan varför just du passar för tjänsten hos Eniro.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eniros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eniro is a search company that aggregates, filters, organizes and presents local information. Our growth is driven by users increasing mobility and multiscreen behavior, where we are at the forefront with modern technical solutions. For more than 100 years Eniro has helped people find local information and companies find customers. Today, what has changed is the way local information is accessed. Today, our users search for information using their smartphones, tablets and desktops. Mobile advertising is today the fastest growing part of Eniros business.