Junior redovisningsekonom till Besmarter Ekonomi

Junior redovisningsekonom till Besmarter Ekonomi

Inte bara ett jobb! Utan här får du lära dig ekonomi från grunden, viljan att utveckla både dig själv och din kompetens är vad som erbjuds. Vi söker dig som inte är rädd för att kavla upp ärmarna, och vill lära dig nya sätt att jobba på.

Information om uppdraget

Besmarter Ekonomi AB är en modern ekonomikonsult och redovisningsbyrå. Allt är papperslöst, så mycket som möjligt är automatiserat och systemen olika och anpassade efter kunden, men framförallt: den personliga kontakten och relationen med kunderna är det viktigaste. På kontoret är de ca 10 personer i fräscha lokaler på Torsplan.

Idag är det två personer som arbetar heltid med bolagets kunder. Nu söker de efter en junior redovisningsekonom som gillar kombinationen av ekonomi och kundkontakt.

Du erbjuds
 • En stabil och trygg tillvaro med en stark tro på personlig utveckling och framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att göra kunderna nöjda. Du blir del av ett bolag där företagskulturen i skrivande stund tar form
 • Tillsvidareanställning, heltid med provanställning
Arbetsuppgifter

Din dag innefattar exempelvis det här:
 • Kontering av leverantörsfakturor
 • Bankbetalningar
 • Avstämningar av olika poster
 • Uppföljning av förfallna kundfakturor
När du blivit lite varm i kläderna så finns möjlighet att få avancera och lära dig mer, exempelvis bokslut.

Vi söker dig som
 • Nyligen har tagit en kandidatexamen eller läst på YH inom ekonomi
 • Har ett intresse för det operativa redovisningsarbetet
 • Har arbetat i Excel
 • Har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift då kommunikationen sker på språket
I processen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är nyfiken, noggrann, serviceminded, och strukturerad då du kommer att arbeta i en miljö präglad av entreprenörsanda. Du tycker om att arbeta självständigt, i ett högt tempo och har förmåga att få saker gjorda. Du trivs med att vara en del av en mindre grupp och är villig att hjälpa till där det behövs.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid, 8-17 rekrytering
 • Placering: Torsplan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Besmarters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se