Junior projektledare som vill ta nästa kliv i karriären hos Infrasonik!

Junior projektledare som vill ta nästa kliv i karriären hos Infrasonik!

Vill du arbeta med projektledning och unika lösningar inom infraljud och elektromekanik? Att arbeta hos Infrasonik innebär personlig utveckling och teknisk problemlösning i en nytänkande bransch. Infrasonik söker dig som är ingenjör och som vill kliva in på ett mindre företag där du får vara med och bidra från projektens start till slut. Vill du vara med och bidra till framtidens uppfinningar och brinner för teknik? Urvalet sker löpande, vänta inte, ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior projektledare till Infrasonik. I denna roll kommer du göra allt från ritningar, tekniska beskrivningar till att hålla kontakt med stora internationella företag. Infrasonik består idag av fem anställda som tillsammans utvecklar avancerade uppfinningar inom infraljud och elektromekanik till stora system inom energimarknaden. Infrasonik behöver nu förstärkning till gruppen och söker dig som vill vara med från starten i projekten till slutet.

Infrasoniks specialitet är infraljud och de sysslar med mycket kraftiga ljud under hörbarhetsområdet. Deras tidigare skapade applikationer säljs idag med framgång och de är just nu aktiva med två nya applikationer. Den ena applikationen handlar om att kyla stål med infraljud och den andra applikationen handlar om att påverka förbränningsprocesser med infraljud. Du kommer att stötta upp i dessa projekt och ta fram ideér till nya applikationer. Tjänsten är planerad i Spånga där både kontoret och experiment verkstaden är, detta innebär att du från första dagen kommer vara involverad i miljön och få följa Infrasoniks unika lösningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Infrasonik.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare hos Infrasonik kommer du att vara involverad i projekten från start till slut. Du kommer att ha en viktig roll och ansvara för kontakten med teknikavdelningar på stora internationella företag och svenska myndigheter. I kunddialogen är du den som möjliggör för kunden att ta beslut om lösningen. Du kommer delta i diskussioner om hur ljudtekniken fungerar och agerar hela tiden rådgivare mot slutkunden, för att få till ett så passande system som möjligt. Din roll handlar om att förverkliga och utveckla idéer med hjälp av Infrasoniks teknik, vilket gör att din problemlösningsförmåga kommer utmanas varje dag.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla idéer inom infraljud och elektromekanik till stora system för bilindustrin och energimarknaden
 • Sköta kommunikationen med myndigheter och kunder gällande projekten
 • Rita nya idéer i ritprogrammen
 • Skapa applikationer inom infraljud
Tjänsten passar dig som vill hamna på ett företag där du kommer få lösa tekniska problem. Då Infrasonik är ett mindre bolag kommer du ha en viktig roll från start av projekt till slutet. Du kommer att kunna forma och anpassa rollen efter dina styrkor och därmed vässa dina kunskaper inom området. Här finns det inga gränser på din utveckling och du får chansen att själv styra den! Modern teknik i framkant skapar dessutom rätt förutsättningar för en spännande karriär.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbildning med inriktning mot förslagsvis maskin, teknisk fysik eller energi
 • Talar och skriver flytande engelska då mycket av kommunikationen sker på engelska
 • Har god kännedom av Solidworks
Som person tar du egna initiativ. Du gillar problemlösning och bidrar med nya idéer. Du kan självständigt ta dig an nya uppgifter och trivs med frihet under ansvar. På Infrasonik arbetar gärna i grupp men du skall även trivas med att självständigt utveckla projekten.

Övrig information
 • Start: 1 September
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Lön: Enligt Överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Spånga
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infrasoniks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infrasonik är ett företag som bedriver utveckling och konsultarbete företrädesvis inom ljudteknik samt därmed förenlig verksamhet.