Junior projektadministratör till välkänt försäkringsbolag!

Junior projektadministratör till välkänt försäkringsbolag!

Är du noggrann och driven som person samt har en teknisk utbildning? Lockas du av att arbeta på ett välkänt försäkringsbolag och söker en roll som du kan växa i? Vi söker för kunds räkning en junior projektadministratör som kommer arbeta med både dokumentation och som stöd med projektadministration. Start är omgående så missa inte chansen att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en junior projektadministaratör.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos försäkringsbolaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 31 december.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du arbeta i en tvådelad roll, både med projektadministration och med dokumentation.

Du kommer till exempel att:
 • Stötta med samanställning och rapportering i upphandlingar
 • Dokumentera affärsregler och krav för en ny systemlösning i verktyget Sparx Enterprise Architect
Tjänsten passar dig som har förmågan att planera och driva ditt eget arbete, är mycket noggrann och vill växa i rollen och succesivt ta på sig nya ansvarsområden.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk utbildning
 • Har förståelse för logiken bakom modellerinsverktyg
 • Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet från Sparx Enterprise Architect eller liknande modelleringsverktyg

Som person har du förmågan att planera och driva ditt eget arbete, är mycket noggrann samt vill växa i rollen och succesivt ta på sig nya ansvarsområden.

Övrig information
 • Start: 2018-09-10, eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: heltid fram till årsskiftet, med chans till förlängning
 • Placering: Gärdet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och försäkringsbolagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork