Junior produktionsplanerare till FLIR

Junior produktionsplanerare till FLIR

Söker du en ansvarsfull och varierande roll där du får möjligheten att utvecklas i en omgivning av kunniga och kompetenta kollegor? Vi söker dig med intresse för produktionsplanering och inköp samt som vill jobba med teknik i framkant!

Information om uppdraget

Academic Work söker för FLIR Systems räkning en inköpare/produktionsplanerare till sitt kontor i Täby. Du kommer arbeta nära andra i likanande roller samt rapportera till produtionschefen. Eftersom produktionen är under samma tak har du vidare möjlighet att arbeta nära produktionspersonalen för att lägga upp planeringen på bästa möjliga sätt.

Arbetstiderna är mellan 8-17 men FLIR ser gärna att du är morgonpigg och hellre kommer tidigare för att sedan också gå tidigare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FLIR. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som inköpare/produktionsplanerare arbetar du med att planera material för produktionen, vilket innebär att du har ett stort ansvar över vad och när produkter ska tillverkas utifrån ordrar som kommer in. Vidare ser du till att inköpsartiklar finns på plats i lagersaldot samt ansvarar för att produktionen sköts på ett effektivt och lönsamt sätt.

Du kommer i stor omfattning arbeta administrativt i SAP genom att kontrollera och utveckla parametersättningar. Du kommer också ha nära kontakt med både externa och interna parter.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på mycket frågor gällande produktionen
 • Hantera stora kontaktytor internt med produktionstekniker och montörer samt med externa parter så som leverantörer
 • Hantera ordrar och beställa artiklar utefter dessa
 • Vidareutveckla och sätta upp nya rutiner och processer
Tjänsten passar dig som vill ha en utvecklande och stimulerande roll på ett spännande företag där ingen arbetsdag är den andra lik.

Vi söker dig som
 • Har en relevant utbildning mot förslagsvis produktion/inköp/logistik
 • Är flytande i engelska och svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP, är certifierad i CPIM eller om du har erfarenhet av MM/PP modulen.

Som person är du stresstålig och motiveras av en miljö där du har mycket att göra samtidigt som du är strukturerad och har ordning och reda omkring dig. Du måste ha skinn på näsan och kunna hantera både med- och motgångar samt inte låta blåsväder påverka ditt driv. Vi ser att du är samarbetsvillig, tvekar inte att fråga när du undrar något, är prestigelös och tar dig an uppgifter högt som lågt. Sist men inte minst är du en kreativ problemlösare som gillar att hitta lösningar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Täby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FLIR Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing technologies which enhance everyday life. From saving energy, to saving lives FLIR is making a real difference in our world.

Our products are used in a wide array of situations to rescue people in danger, detect criminals, conserve energy, navigate safely, provide security around the globe, and protect our environment.
We are looking for individuals who thrive on making an impact and want the excitement of being on a team that wins.