Junior portföljförvaltare till Skandia Fonder

Junior portföljförvaltare till Skandia Fonder

Skandia Fonder söker nu en driven och ansvarsfull kollega till området Private Equityförvaltning. Teamet består idag av tre personer och då en i teamet är på föräldraledighet till och med mars 2023, finns nu ett vikariat tillgängligt för denna period. Som assisterande förvaltare till Skandia Fonders Private Equityfonder kommer du att få en utvecklande roll där du främst kommer att arbeta med förvaltning och administration av bolagets PE-fonder. Du kommer att bistå gruppen i arbetet med fondernas redovisning, analys, och investeringar.

Information om uppdraget

Du erbjuds

En dedikerad konsultchef och karriärspartner

En spännande arbetsplats var du kan göra skillnad och lära dig mycket

En möjlighet att vidareutvecklas inom fonder och investeringar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen som assisterande portföljförvaltare innebär att arbeta med den administrativa kundhanteringsprocessen. Tjänsten innebär att du arbetar med att vara delaktig i förvaltningen av Thule Fund S.A, SICAV-SIFs Private Equityfonder. Arbeta med uppföljning av administratör och förvaringsinstitut i Luxemburg, gå igenom analysunderlag som ligger till grund för investeringsbeslut Processer- och system (E-front) Rapporter, kundrapporter, kundhantering avseende Private Equity och Real Estate

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att:
 • Assistera ansvarig förvaltare med att gå igenom investeringsanalyser, och att kalla på kapital från investerare
 • Hantera investeringar, kassaflödesanalyser, ta fram rapporter, sammanställa värderingar och kundhantering.
Vi söker dig som
 • Innehar en relevant examen från högskola/universitet
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, specifikt Excel
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har ett intresse för investeringar
Det är meriterande om du:
 • Tidigare arbetat i en analytisk roll
 • Har erfarenhet från E-front
 • Har erfarenhet från investeringar
Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du gillar att arbeta i en bredare roll och lära dig nya saker. Du är en lösningsorienterad och lättlärd person som tar ansvar för allt du tar dig an. Vidare trivs du med att ha många kontaktytor i en större organisation och som person är du öppen, affärsmässig, engagerad och flexibel.

Övrig information
 • Start: 15 augusti
 • Omfattning: Heltid, t o m mars 2023 med möjlighet till förlänging
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se