Junior orderhandläggare med tekniskt intresse!

Junior orderhandläggare med tekniskt intresse!

Har du gått en teknikinriktad gymnasieutbildning? Har du tidigare erfarenhet av service och gillar att arbeta i ett team? Är du dessutom utåtriktad och snabblärd? Då är du perfekt kandidat för rollen som Teknisk Orderhandläggare till Nord Drivsystem i Upplands Väsby!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Teknisk Orderhandläggare till Nord Drivsystem och deras kontor i Upplands Väsby norr om Stockholm. Nord Drivesystems är en av världens ledande tillverkare av växlar, motorer och frekvensomriktare. Företaget grundades 1965. De finns representerade i Sverige genom Nord Drivsystem AB. Redan sedan starten var målsättningen att utveckla, tillverka och sälja ett brett sortiment av drivprodukter. Utveckling och produktion är till största del förlagd till norra Tyskland. De finns med egen försäljningsorganisation i mer än 35 länder och i många andra länder representerade via lokala distributörer. Nords filosofi är att ha en fokuserad support med kvalificerad information, full service och snabba leveranstider. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nord Drivsystem.

Arbetsuppgifter

Som orderhandläggare tillhör du kundserviceavdelningen, där du arbetar administrativt med kunden i centrum. Du arbetar med reaktiva förfrågningar från både interna och externa aktörer. Våra kunder är stora och små svenska företag.

Arbetsuppgifterna inkluderar att ta emot, granska och kvalitetssäkra och behandla de ordrar som kommer in. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för organisationens kundärenden och därför behöver du arbeta på ett professionellt, effektivt och engagerat sätt enligt de rutiner som finns. I arbetsuppgifterna ingår också att vara ett stöd till företagets utesäljare samt allmänna kontorsgöromål. I tjänsten ingår att ge support till deras svenska- och norska dotterbolag.

Du kommer till exempel att:
 • Handlägga och planera order
 • Ha kontakt med kunder via mail och telefon
 • Administrera inkommande order
 • Leveransbevakning
Här blir du en del av en liten organisation med stark tillväxt och mycket härlig gemenskap mellan kollegorna på kontoret. Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med högklassig service. Är du kanske intresserad av att i framtiden arbeta med teknisk försäljning? Då finns det stora möjligheter för detta hos Nord!

Vi söker dig som
 • Har avslutad teknisk gymnasieutbildning
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service, där du har haft nära kontakt med kunder
 • Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
 • Är tekniskt intresserad
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper i SAP samt kan prata tyska
 • Bor norr om Stockholm så att du enkelt kan ta dig till och från jobbet
Som person är du driven och ambitiös och ser hela tiden möjligheten att göra det lilla extra för att leverera bra service. Vidare har du en positiv inställning och vill gärna vara med och utveckla både ditt eget och företagets arbetssätt till det bättre. För att passa i denna roll är det viktigt att du är noggrann, effektiv och har en hög servicekänsla.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Upplands Väsby
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nord Drivsystems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Nord Drivsystem AB här