Junior orderadministratör till Nordens ledande onlineföretag inom byggvaruhandeln!

Junior orderadministratör till Nordens ledande onlineföretag inom byggvaruhandeln!

Vill du skaffa dig meriterande erfarenhet inom administration och service? Som orderadministratör arbetar du i ett härligt team som dagligen har fokus på att leverera förstklassig service till deras kunder. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, har en stor servicemedvetenhet och som vill ta chansen att utveckla dina administrativa kunskaper.

Information om uppdraget

Som orderadministratör kommer du arbeta proaktivt med kundkontakt via telefon och mejl för att informera om deras beställningar, ha kontakt med leverantörer om leveransinformation samt ser till att hjälpa såväl kundservice och lagret med olika uppdrag. I rollen kommer du arbeta nära ekonomiavdelningen, övriga i kundservice och lageransvariga. Du kommer ingå i ett team på ca 70 personer baserat i Stockholm. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Tjänsten sträcker sig i 2-3 månader.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Proaktiv kontakt med kunder dagligen via telefon samt mail gällande köp och leveranser
 • Kontakt med leverantörer för uppföljning av leveransinformation
 • Uppföljning av kundorder
 • Kontrollera att leveransinformation stämmer
Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetat i en servicerelaterade roll
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Har mycket goda kunskaper inom Officepaketet
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration samt kunskaper i Visma Business.

Som person är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad person, med god samarbetsförmåga och hunger att lära dig. Du tar ägandeskap över den egna arbetsuppgiften och ger dig inte förrän du löst de utmaningar som uppkommer. Vidare har du en hög social kompetens och vill vara en del av ett glatt team.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 2-3 månader
 • Placering: Aspudden, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se