Junior nätverkstekniker som vill ta nästa steg i karriären tillsammans med en telekomjätte

Junior nätverkstekniker som vill ta nästa steg i karriären tillsammans med en telekomjätte

Vår kund erbjuder kompetenta kollegor, stimulerande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi dig som är i början av karriären som nätverkstekniker och vill ta nästa kliv inom telekombranschen! Sök idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en nätverkstekniker som är i början av sina karriär och vill lära sig mer om nätverksteknik i telekombranschen.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd eller överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker kommer du att tillhöra ett team på 18 personer som arbetar med konfigurering av datanät till företagets kunder. I detta innefattar att konfigurera hur routing och switching ska gå till i en datanätsleverans till en ny eller befintlig kund. I rollen arbetar du remote gentemot kund, d.v.s. du sitter tillsammans med dina kollegor i företagets lokaler i Kista, samtidigt som du samverkar med leveransledare och underleverantörer som arbetar ute hos kunderna.

Du kommer att få en gedigen introduktion till rollen, med b.la. en onboarding på två veckor tillsammans med en teamleader. Du kommer successivt tilldelas mer komplexa uppgifter som du förväntas kunna driva på egen hand, men med stöttning av en fadder där du behöver.

Tjänsten passar dig som är driven och har viljan att lära dig mer inom telekom!

Vi söker dig som
  • Har studerat nätverksteknik på högskola/universitet eller liknande
  • Har kunskaper inom CISCO och är certifierad i CCNA och/eller CCNP
  • Är flytande i svenska i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i engelska då kommunikationen på företaget sker genom dessa språk
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet inom nätverksteknik

Som person är du ansvarstagande du då alltid ser till så att kunderna får professionellt bemötande och leverans. Du har ett driv att alltid få dina ärenden i mål och saknar du information om hur du ska gå tillväga så ser du till att på egen hand hitta information om hur du går tillväga.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kista
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork