Junior montör till stor tillverkare av köksmaskiner

Junior montör till stor tillverkare av köksmaskiner

Vår kund behöver förstärkning i form av en montör och därför söker vi dig som har ett brinnande teknikintresse och ett tålamod av rang. Du drivs av att förstå hur saker och ting hänger ihop och har inga problem med att lägga timmar på att färdigställa ett projekt. Som junior montör är det av stor vikt att du är envis och strävar efter ett felfritt resultat. Kanske är du nybliven student som vill sätta igång din karriär eller så är du mitt i din karriär och tycker att det här låter spännande? Sök redan idag!

Information om uppdraget

För vår kunds räkning letar vi efter en junior montör som är redo att ta sig ann nya utmaningar på ett stort, internationellt företag, som har funnits länge. Du uppskattar industritugget och trivs i miljöer där tempot är högt samtidigt som tålamodet sätts på prov. Du går igång på tekniska utmaningar och är duktig på att arbeta noggrant för att nå ett perfekt resultat.

På företaget kommer du att bistå i slutmonteringen, ett viktigt led för att uppnå optimal kvalité på slutprodukten. Du kommer ta plats på ett företag med högt i tak och tillsammans med dina kollegor arbeta målinriktat för att höja volymen av maskiner på lagret samt montera kundbeställningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig löpande. På sikt kan du erbjudas anställning direkt hos företaget, förutsatt att samtliga parter är nöjda.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med högt i tak med intern jargong i teamet
 • En möjlighet att arbeta på ett av de världsledande företagen som tillverkar köksmaskiner
 • Ett långsiktigt uppdrag där tanken är att du på sikt blir överrekryterad
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att bistå företaget i deras slutmontering. Där kommer du att:
 • Arbeta med olika varianter av slutmontering till maskiner. Monteringen innefattar olika volym av monteringsdelar, ibland kan det vara 2 delar och ibland röra sig om 30-40 delar. Du behöver därför ha tålamod och uppskatta pilligt arbete
 • Förutsätta att företaget håller god lagervolym
 • Arbeta med att montera ihop kundbeställningar
Vi söker dig som
 • Är tekniskt intresserad och har en fallenhet för att förstå hur saker och ting hänger ihop
 • Kommunicerar på svenska både i tal, skrift och vid läsning
Har du dessutom erfarenhet från montörsyrket sen innan, eller kanske en el-utbildning i ryggen, så är det ett stort plus som vi kommer ta hänsyn till i rekryteringsprocessen.

Vidare är det viktigt att du är en tålmodig och noggrann person som förstår kvalité, samtidigt som du är effektiv. Du ska känna stor ansvarskänsla inför dina arbetsuppgifter då det är oerhört viktigt att det blir rätt och du ska hela tiden vilja sträva framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 37.45h/veckan
 • Placering: Stockholm, Kista
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se