Junior mjukvaruutvecklare för långsiktigt styrsystemprojekt!

Junior mjukvaruutvecklare för långsiktigt styrsystemprojekt!

Vår kund är ett teknikkonsultbolag med specialister inom teknik och IT. De har kontor i Liljeholmen och Kista där deras största kunder verkar inom fordon och telekomindustrin. Inför det nya året har dom en massa spännande projekt igång och söker därmed nya drivna, engagerade och teknik-nördiga medarbetare som vill vara med på deras framtida tillväxt. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du bli en del av teamet som arbetar och ansvarar för hårdvarunära låg-nivåprogrammering för en kontrollenhet, kopplat till ett projekt mot styrsystem. Projektet är en del av tredje generationens kommunikationsenheter för fordon och kommer pågå under flera år framåt.

Hos vår kund kommer du därför bli en del av ett specialbyggt team för detta projekt med både seniora som juniora kollegor. Ni utgår från kontoret i Liljeholmen (men remote hemifrån under våren) och du kommer bli tilldelad en mentor och point of contact för introduktion.

Du erbjuds

Hos vår kund erbjuds du inte bara utmanande och tekniska uppgifter och projekt, utan också en möjlighet till att få pröva på andra områden då bolaget försöker matcha dina intressen mot kommande projekt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen mot datateknik, elektronik, mekatronik eller annat relevant område.
  • I sin ansökan uppvisa kunskap/erfarenhet av att jobba med Linux. Önskvärt är att även kunna uppvisa grundläggande kunskaper inom C eller C++. Det är mycket meriterande om du har ett relevant examensarbete, projektarbete eller fritidsprojekt att uppvisa.
  • Talar och skriver flytande engelska, svenska är inget krav men meriterande
De kandidater som går vidare kommer få göra ett test inför eventuell kundintervju

Hos vår kund är dom öppna för olika typer av personligheter! Det viktigaste är att du som person vågar fråga när du inte kan, vågar ta egna initiativ och pröva dig fram när du kör fast och är uthållig. Vi ser vidare att du tycker om att arbeta individuellt såväl som med ditt team. I gengäld kommer du få ett bolag som vill kompetensutveckla dig.

Övrig information
  • Start: Februari/mars
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambitions till överrekrytering
  • Placering: Stockholm, Liljeholmen
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se