Junior mjukvaruingenjör till vår kund inom konsultbranschen

Junior mjukvaruingenjör till vår kund inom konsultbranschen

Vår kund är ett teknikkonsultbolag med specialister inom teknik och IT. De har kontor i Liljeholmen och Kista där deras största kunder verkar inom fordon och telekomindustrin. Inför det nya året har dom en massa spännande projekt igång och söker därmed nya drivna, engagerade och teknik-nördiga medarbetare som vill vara med på deras framtida tillväxt. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du bli en del av ett dedikerat team till en kommunikationsenhet som sitter i lastbilar och bussar. Teamet består av cirka åtta personer i olika roller som systemutvecklare, test/QA och teamleadare. Detta uppdrag har en variation av arbetsuppgifter så som felsökning, utveckling samt underhåll av hårdvara, vilket leder till att man utmanar sig själv samt indirekt utvecklar en mångsidig teknisk bakgrund.

Vår kund är ett familjärt konsultbolag med specialister inom produkt- och systemutveckling och de arbetar i hela kedjan från ledning och planering till genomförande och kvalitetssäkring. Vår kund ligger i framkant när det kommer till teknik, så här kommer du verkligen trivas om du själv är nyfiken på nya tekniker.

Du erbjuds
 • Utmanande och tekniska uppgifter och en möjlighet att utvecklas och lära dig av seniora kollegor
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Teamet är ett dedikerat team till en kommunikationsenhet som sitter i lastbilar och bussar. Arbetsuppgifterna är främst felsökning, underhåll, integration, testning och utveckling av kommunikationsenheten. Enheten har Linux som operativsystem och du kommer att använda dig av programmeringspråket C++. Arbetet sker i agil form enlig kundens implementation av ramverket SAFe.

Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad civilingenjör inom inbyggda system eller liknande
 • Har erfarenhet/kännedom av C++, Linux och inbyggda system
 • Flytande i svenska då all kommunikation sker på svenska
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet av meddelandehantering, kommunikationsprotokoll
 • Kunskap om mobiltelefoni, mobila modem
 • Erfarenhet av databaser
 • Kvalitetssäkring av mjukvara
 • Erfarenhet/kännedom av CAN-bus
Vi ser att du är självständig och har en förmåga att sätta dig in i kluriga tekniska problembilder där alla inputs inte är givna och har ett stort intresse för inbyggda system.

Som person är du
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Enligt överrenskomelse
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Placering: Liljeholmen samt förekommer resande till Södertälje
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se