Junior maskin/labbingenjör till Avalon!

Junior maskin/labbingenjör till Avalon!

Har du nyligen avslutat en eftergymnasial utbildning inom maskinteknik och är ivrig att komma ut i arbetslivet? Är du intresserad av produktutveckling, tycker om fysiskt arbete och har ett praktiskt handlag? Då kan rollen som maskin/labbingenjör vara skräddarsydd för dig! Skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultbolag som arbetar med produkt-och systemutveckling inom teknik och IT. Genom djupa insikter om marknads- och datadriven innovation, en skarp förmåga att driva komplexa projekt och ett djupt teknikkunnande, hjälper Avalon sina kunder att möta framtiden. Nu söker Avalon via oss en junior maskin/labbingenjör för ett uppdrag ute hos deras kund i södra Stockholm.

Kunden är världsledande inom innovativa lösningar för vätskehantering och arbetar med tillverkning av pumpar. Nu söker de en maskin/labbingenjör till labbet i södra Stockholm, där man kommer arbeta i en sammansvetsad grupp tillsammans med personer som har lång erfarenhet i branschen och kommer kunna erbjuda viktig vägledning och stöttning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som maskin/labbingenjör kommer du arbeta i ett labb med kvalitetstestning av de nya pumpar som kunden tillverkar. I arbetsuppgifterna ingår även kontinuerlig dokumentation.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning inom maskinteknik alternativt Maskiningenjör på yrkeshögskola
  • Kan kommunicera fritt på engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du
  • Har arbetat med kvalitetstestning av produkter
  • Har erfarenhet av verkstadsarbete
Som person är/har du
  • Kommunikativ
  • God samarbetsförmåga
  • Serviceinriktad
Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Södra Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du läsa mer om Avalon, klicka här!