Junior logistikansvarig med driv sökes!

Junior logistikansvarig med driv sökes!

Har du en examen inom logistik, supply chain eller inköp, och erfarenhet från en roll inom logistik eller distribution? I den här rollen som junior logistikansvarig kommer du att driva den dagliga operativa kontakten för ett lager utomlands och tillhörande transportörer. Du som är en orädd initiativtagare med ett stort driv - vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior logistikansvarig till Klintberg & Way, som är redo att hugga i för en snabb uppstartsträcka i arbetet. Erfarenhet väger tyngre än utbildning, och du kommer ha branschvana kollegor med mycket erfarenhet kring dig på KW-parts, där du kommer ha som huvuduppgift att driva den operativa, dagliga driften för det tyska lagret. Eventuella problem med felbeställningar eller returer åtgärdar du effektivt i kontakt med transportörerna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Klintberg & Way. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 3 månader. Det finns möjlighet till förlängning om alla parter är nöjda, och överrekrytering för den rätta personen.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior logistikansansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta följande:
 • Analysera, rapportera och assistera både strategiskt och operativt
 • Driva den dagliga operativa kontakten med det tyska lagret och transportörer
 • Förbereda underlag, administrera och utvärdera upphandlingar, inköp och val av leverantörer.
 • Uppföljning av kvalitet, säkerhet och åtgärda uppkomna problem
 • Internt ägarskap av in- och utförtullningsprocessen
Tjänsten passar dig som är utbildad inom inköp eller logistik, med erfarenhet från områdena logistik, transport eller distribution. Din erfarenhet är viktigast för den här rollen, och som driven och hungrig tar du dig an alla uppgifterna prestigelöst.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning inom logistik eller inköp, eller 3-5 års erfarenhet
 • Har erfarenhet av att arbeta med logistik
 • Är flytande i engelska och svenska, då kommunikationen sker på båda språk inom verksamheten
 • Goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du...
 • Van att arbeta i affärssystemet WMS
 • Har erfarenhet av Navision
 • Har erfarenhet av bilbranschen
 • Har kunskap tullfrågor och hantering av farligt gods
 • Talar tyska
Som person kavlar du gärna upp armarna, och tar i där det behövs. Du trivs med många bollar i luften, och har lätt att ta dig an nya uppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 3 månader med chans till förlängning
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KW Parts AB ingår i Klintberg & Way AB som en del i Anders Hedin Invest AB. Klintberg & Way AB är generalagent och samarbetspartner för högkvalitativa och välrenommerade varumärken inom fordonsindustrin. Klintberg & Way är moderföretag för KW Parts, KW Wheels, KW Cars, KW Automotive AB, Pro Imp AB samt Dawa Däck AB.

KW Parts AB grundades 1975 och är Europas största grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar. Dem verkar på den europeiska marknaden i 37 olika länder och har 45 anställda. KW Parts har sitt huvudsäte i Stockholm. Dem erbjuder över natten leveranser till alla länder från sina två lager i Sverige och Tyskland. KW Parts AB omsatte ca 300 MSEK under 2017. Sedan 2009 är dem GMs officiella eftermarknadsleverantör. 2017 blev dem även FCAs/Mopars officiella eftermarknadsleverantör för Dodge och RAM bilar i Europa. KW Parts befinner sig mitt i en mycket spännande tillväxtresa. Vill du följa med?

Läs mer om företaget på www.klintbergway.com