Junior kredithandläggare till snabbväxande kreditmarknadsbolag!

Junior kredithandläggare till snabbväxande kreditmarknadsbolag!

Vill du arbeta i en mindre entreprenörsdriven organisation som verkar i en storbanksmiljö?
Då har vi tjänsten för dig! Academic Work söker för vår kunds räkning en kredithandläggare till sitt kontor som är centralt beläget vid Hötorget i Stockholm. I denna roll kommer du få möjlighet att bredda din kompetens inom finansbranschen och få ta ett stort ansvar därför söker vi dig som är både initiativtagande och självgående. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kredithandläggare till ett snabbväxande och spännande kreditmarknadsbolag. Som kredithandläggare kommer du bland annat arbeta med att handlägga ansökningar och bevilja dessa enligt fullmakt, administrera och attestera in-och utbetalningar samt besvara på frågor via mail och telefon.

I ett öppet kontorslandskap kommer du att arbeta närmast två kollegor med handläggning och bedömning av små-och medelstora företag. Kontoret är beläget mitt i city med promenadavstånd till restauranger och butiker.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Sköta kundtjänsten genom att besvara på inkommande samtal och mail
 • Administrera och attestera in-och utbetalningar
 • Kontakta kunder som har flera obetalda utbetaningar
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av kundtjänst och vill bredda dina kunskaper inom ekonomi och finans. Samt vill arbeta i ett mindre privatägt företag där det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av service och kundkontakt
 • Har ett starkt ekonomiskt intresse
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det används i det dagliga arbetet
Det är önskvärt om du...
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller finans
 • Tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom bank- eller försäkring
Som person är du initiativtagande och lösningsfokuserad, du ser vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och räds inte att hjälpa kunden över telefon eller ta tag i svåra case.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 100%
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork