Junior javascriptutvecklare till militär- och friluftsinspirerade Pennan och Svärdet

Junior javascriptutvecklare till militär- och friluftsinspirerade Pennan och Svärdet

Att komma in på Pennan och Svärdets kontor är som en resa i tiden. I de anrika lokalerna vid Försvarshögskolan finns allt du kan tänka dig inom svensk militärhistoria i en miljö inspirerad av en traditionsenlig regementsmäss. Samtidigt som du ständigt blir påmind om vår historia byggs det också något nytt som känns väldigt mycket framtid i IT-teamet, nämligen en helt ny plattform med nyutvecklade API:er i Javascript på Amazon Web Services. Nu söker vi dig som gillar att programmera och vill lära dig mer!

Information om uppdraget

Pennan och Svärdet är en klubb med fokus på militärhistoria, uteliv och krisberedskap. Som medlem hos dem erbjuds man överlevnadsutbildningar, militärhistoriska resor ledda av expertguider, poddar, böcker/tidningar, produkter och mycket mer. För att medlemmarna ska få bästa möjliga upplevelse ställs höga krav på teknologin och det är där du kommer in i bilden.
Pennan och Svärdet gör också häftiga saker tillsammans för att testa sina produkter så som exempelvis:
  • Flertalet resor till norrländska fjällvärlden
  • Bestigit Kebnekaise tillsammans
Har du något av dessa områden som ett intresse, då har du drömläge att få kombinera din fritid med ditt framtida jobb. Umgås med dina kollegor över den gemensamma frukosten varje fredag och ta del av nya erfarenheter.

Du erbjuds

* Relevanta IT-utbildningar inom AWS som Academic Work kommer att stötta med genom externa utbildningspartners

Deltagande på kompetenshöjande konferenser, events och mässor

Träning med dina kollegor varje vecka där man kan nyttja gym eller träningspass med instruktör

Flexibla arbetstider då det är helt okej att börja tidigare för den morgonpigga personen eller komma in lite senare för den som hellre är uppe sent på kvällen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta i deras egenutvecklade system med felhantering, nyutveckling, ombyggnad av mindre delar av systemet samt förvaltning. Just nu håller man på att byta plattform där den gamla koden skriven i PHP/Laravel byts ut till nyutvecklade API:er i Javascript på AWS. Ett projekt som kommer vara klart om ca 1 år. Därmed är det också stort fokus på den framtida arkitekturen. AWS är en innovativ molntjänst som hjälper företag att slippa lägga fokus på drift och istället fokusera mer på att bygga nytt.

Introduktionen kommer inledas med att du träffar ansvariga från de olika avdelningarna för att få en övergripande förståelse för verksamheten. Därefter får du sätta upp en miljö att arbeta i och börja förstå hur systemen är sammankopplade. Sedan byggs det på med uppgifter, läsning och utbildningar tills du är inne i rollen.

Vi söker dig som

Krav:
  • Du har en relevant utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
  • Goda programmeringskunskaper i Javascript
  • Grundläggande kunskaper i databaser
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten
Det är meriterande om du:

Har erfarenhet av AWS, Node.js, PHP eller Vue

Som person är du:

Problemlösande

Resultatinriktad

Strukturerad

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pennan och Svärdets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pennan och Svärdet är en upplevelseklubb som drivs av en stiftelse. Här samlas medlemmar med intresse för militärhistoria, uteliv och krisberedskap. Som medlem erbjudes man överlevnadsutbildningar, militärhistoriska resor ledda av expertguider, poddar, böcker/tidningar, produkter och mycket mer.