Junior inköpare till stort energibolag!

Junior inköpare till stort energibolag!

Söker du efter nya utmaningar och har några års tidigare erfarenhet av att arbeta som inköpare? Se hit! Vi söker för kunds räkning dig som är en analytisk och initiativtagande teamplayer. Du blir del av ett företag som säkrar stockholmsregionens tillgång till värme, kyla och hantering av avfallstjänster med ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Vår kund genomgår just nu en större förändring där de implementerar ett nytt affärssystem (ERP) för hela bolaget. IFS är nytt för vår kund och övergången sker inom ramen av ett ERP projekt, delar av hanteringen kan därför inte fungera enligt kartlagda processer vilket är vanligt vid lansering av nya ERP system. Där kommer man behöva prata med de andra som sitter med i Go-Live momentet och tillsammans hitta sätt att hantera flödena om grundplanen inte fungerar fullt ut.

Målet för uppdraget är att vår kund inom P2P processerna ska kunna hantera alla inköpsanmodan samt inköpsordrar med tillhörande fakturor på ett så smidigt sätt som möjligt, och att detta ej skapar förseningar internt eller gällande betalning av leverantörsfakturor.

Rollen är ett konsultuppdrag via Academic Work på 3 månader.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Följade arbetsuppgifter förekommer vanligast i rollen:
 • Hantering av inköpsanmodan kopplat till arbetsorder och arbetsuppgifter i IFS
 • Hantering av inköpsorder som skapas från inköpsanmodan, både nytt inkommet samt migrerad transaktionell data som skall återskapas, göras komplett och skickas för godkännande
 • Hantering av fakturor mot de transaktioner som nämns ovan för att stötta att det totala flödet hålls vid liv och inte blir försenat
Vi söker dig som
 • Relevant högskoleutbildning t.ex. inom ekonomi eller tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • IFS kompetens
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
Vi söker dig som är:
 • God teamplayer som kan samarbeta i storgrupp, på plats samt digitalt
 • Problemlösande
 • Självgående
 • Samarbetsinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Stockholm, Hjorthagen
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se