Junior inköpare på heltid till ett av Sveriges största IT-konsultbolag!

Junior inköpare på heltid till ett av Sveriges största IT-konsultbolag!

Är du en doer med god kommunikationsförmåga och är junior inom området inköp?

Information om uppdraget

Academic Work söker en inköpare på heltid till ett av Sveriges största IT-konsultbolags kontor i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och avser sex månader. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du att använda excel som ett av dina främsta arbetsverktyg då du utifrån det kommer att göra enklare analyser, sammanställa och följa upp rapporter, stötta upp vid implementering av lokala strategier samt supportera verksamheten i olika inköpsfrågor.

Tjänsten passar dig som känner till grundläggande inköp och ser detta som en möjlighet att få ytterligare erfarenhet inom detta arbetsområde. Du är en riktig doer som är motiverad och drivs av att leverera resultat och visa framfötterna. Du accepterar att dina arbetsdagar inte alltid ser likadana ut samt inte alltid är förutsägbara.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
 • Har grundläggande kunskaper i excel
 • Kan starta omgående (som senast om en månad)
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av att ha arbetat med inköp
 • Tidigare arbetat i inköpsverktyg och/eller känner till dessa
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 100%
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork