Junior iOS-Applikationsutvecklare till Entecon!

Junior iOS-Applikationsutvecklare till Entecon!

Entecon letar nu tillsammans med en hollywood-stjärna i den amerikanska filmvärlden efter en iOS-utvecklare som kan hjälpa dem att ta deras produkt till nästa nivå. Som iOS-utvecklare arbetar du med att ta fram iOS-appen för projektet. Arbetet sker i Entecons lokaler i centrala Stockholm, tillsammans med det utvecklingsteam som redan är på plats för kundens räkning. Detta är en unik möjlighet för dig som gjort appar tidigare och som vill vara med i ett spännande projekt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Entecons räkning en iOS applikationsutvecklare. Hos Entecon är man övertygad att man arbetar bättre tillsammans i sitt team än var och en för sig. Därför prioriterar Entecon teamet och jobbar alltid på att stärka samarbetet inom och mellan projekt. Entecon är också övertygade att man jobbar bättre om man har utmanande och roliga uppgifter och därför prioriterar de alltid vilka projekt man ska jobba på tillsammans med deras konsulter. Teamkänslan, din individuella utvecklingsplan, din egen mentor och chansen till nya vänner för livet är bara några av anledningarna att vara en del av Entecon!

Såhär säger Johan, senior systemutvecklare om stämningen på Entecon:

På Entecon har vi trevligt och gör saker tillsammans, och man får jobba på varierande projekt och uppgifter. Det finns även möjlighet att forma sin egen roll utifrån uppdrag och projekt. Alla ges möjlighet till att förkovra sig och utvecklas.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Entecon. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som iOS-utvecklare arbetar du med att ta fram iOS-appen för projektet. Arbetet sker i Entecons lokaler i centrala Stockholm, tillsammans med det utvecklingsteam som redan är på plats för kundens räkning. Teamet arbetar agilt och består av fem utvecklare och tillsammans driver ni utvecklingen av både appen och webben framåt.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT där du fått goda kunskaper inom appar
  • Är kunnig i Swift där du möjligtvis släppt appar på App Store sedan tidigare - antingen själv eller som en del av ett team
Om du dessutom har goda kunskaper i att implementera design som någon annan levererar så är du perfekt för rollen! Vi ser det även som ett extra plus om du har ett hobbyprojekt att visa upp.

Som person är du driven och gillar att ta dig an nya utmaningar. För att bidra till den härliga stämningen på kontoret ser vi att du samtidigt har lätt för att samarbeta med andra och inte är rädd för att fråga om hjälp när det behövs. Utöver din tekniska förståelse är det även viktigt att du är flexibel och har ett analytiskt tänk när du tar dig an problem.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Saltmätargatan, centrala Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Entecons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessapå [stn03@academicwork.se]mailto:stn03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Entecon grundades för att samla unika krafter inom agil systemutveckling för videoinnehåll i ett visionärt bolag som kan driva omställningen till ett nytt videouniversum. Där tekniska, kulturella och sociala barriärer har suddats ut. Där innehållsägare får betalt. Och alla får tillgång till snabb, smart, resurssnål video.