Junior handläggare inom leverantörsbyte på heltid till Vattenfall Eldistribution

Junior handläggare inom leverantörsbyte på heltid till Vattenfall Eldistribution

Har du erfarenhet av kund- och leverantörskontakt och söker ett heltidsuppdrag för omgående start och arbete på heltid? Nu söker Vattenfall Eldistribution en handläggare inom leverantörsbyte till sina lokaler i Solna, vägg i vägg med Mall of Scandinavia. Vi kommer börja gå igenom ansökningar till denna tjänst redan måndag 17/9 så vänta inte till mitten av veckan med att skicka in din ansökan utan skriv en motivering till varför du är rätt för tjänsten och ansök redan under helgen då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Leverantörsbyteshandläggare på heltid till Vattenfall Eldistribution för omgående start och uppdrag till och med 28/2 2019.

I den här rollen kommer du arbeta från Vattenfalls lokaler precis vid Mall of Scandinavia i Solna. Detta innebär goda förbindelser till och från jobbet samt ett stort utbud av restauranger och butiker i anslutning till jobbet.

Vattenfall Eldistribution äger och förvaltar infrastruktur för distribution av el från producent till konsument. Leverantörsbyte är samlingsnamnet på de uppgifter som motsvarar ett av ett elnätsföretags huvuduppgifter, dvs. att förse marknadens parter med korrekt information om kunden, dess elhandlare, balansansvar, typ av mätning, mätvärden, etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfalls Eldistribution. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till sista februari. Det finns därefter goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som leverantörsbyteshanläggare arbetar du med att övervara den meddelandetrafik som sker mellan elnätsägare, elhandlare och balansansvariga. Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Säkerställa att nödvändiga förändringar till följd av leverantösbyten genomförs, såsom t.ex. att uppdatera information i systemet och att svara på elhandlarnas frågor
 • Monitorera, säkerställa och följa upp elmarknadsmeddelandetrafik
 • Hantera fullmakter och ombud
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär men har viss erfarenhet av roller där du haft kund- och leverantörskontakt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst gymnasial examen och helst har du relevant arbetslivserfarenhet. Relevant arbetslivserfarenhet i det här fallet är roller som innefattar mycket kund- och leverantörskontakt. Det kan även handla om roller inom ärendehantering eller mätvärdeshantering/elmätning. Du har även god datorvana och behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.
 • Gymnasial examen
 • datorvana
 • behärskar engelska och svenska i tal och skrift då båda språken förekommer i tjänsten.
Som person är du en lagspelare som kan strukturera och organisera ditt eget arbete. Vi tror nämligen att en person som passar, och trivs, i rollen är bra på att samarbeta och jobba i team, har en bra prioriteringsförmåga och är nyfiken och vill lära sig nya saker.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid till och med minst 28/2 2019
 • Lön: enl överenskommelse
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfall Eldistrubitions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork