Junior fullstackutvecklare till företaget bakom tv-sänd sportdata

Junior fullstackutvecklare till företaget bakom tv-sänd sportdata

Är du en nyfiken och driven utvecklare som vill jobba med ledande hightech-produkter? Är du dessutom intresserad av sport och i synnerhet fotboll så är detta din möjlighet att få kombinera dina passioner! Chyron Hegos produkter ger dig statistiken från de största ligorna som Premier League, La Liga, Bundesliga och Major League Baseball och samarbetar med tv-kanaler och olika sportlag världen över.

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior fullstackutvecklare till Chyron Hego. I takt med att företaget växer söker man nu en ny kollega till utvecklingshubben i Stockholm. Chyron Hego sitter i TV4-huset på Gärdet men har kontor världen över med huvudsätet i New York. Du kommer till ett tight team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Chyron Hego.

Arbetsuppgifter

Som junior fullstackutvecklare kommer du arbeta med utvecklingen av ekosystemet för sportdata. Du kommer att spela en viktig roll i arbetet med att processa och visualisera stora mängder sportdata till moderna ramverk med hjälp av cloud-teknik.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av cloud-teknik och vill jobba i en global miljö. Rollen är flexibel och kommer att anpassas efter din bakgrund, erfarenhet och framtida karriärintressen. Hos Chyron Hego är din personliga utveckling viktig och du har därför möjlighet att engagera dig i de projekt som bidrar bäst till din fortsatta karriär.

Vi söker dig som
 • Har en relevant utbildningsbakgrund, till exempel inom systemvetenskap
 • Har minst ett års erfarenhet inom utveckling
 • Har erfarenhet eller kunskap inom cloud-tekniker
 • Har grundläggande kunskaper i JavaScript
 • Har professionell kunskap i engelska då detta kommer att vara ditt primära arbetsspråk
Det kommer att ses som meriterande om du har kunskap i C++ men det är inget krav för tjänsten.

Som person är du självgående och jobbar självständigt med dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du är proaktiv i bemärkelsen att du är lösningsorienterad, tar nödvändiga initiativ och jobbar med ett can-do mindset. För att passa in i det tighta teamet så är du positiv och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Gärdet, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Chyron Hegos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Chyron Hegois a global leader in broadcast graphics creation, playout, and real-time data visualization offering a wide variety of products and services for live television, news, and sports production. ChyronHegos end-to-end graphics offerings include hosted services for graphics creation and order management, on-air graphics systems, clip servers, social media and second screen applications, channel branding, graphics asset management, touch graphics, telestration, virtual placement and player tracking.
ChyronHego's graphics products are used by thousands of broadcasters from around the world including ABC, FOX, CBS, ESPN, Turner Entertainment Networks, The Golf Channel, Home Shopping Network, ITVNews, the BBC, SkySports, Korean Broadcasting, Germany's BR and NDR networks, plus local stations in every television market. Headquartered in New York, the company also has offices in Sweden, Finland, Norway, Denmark, Czech Republic, Slovak Republic, the United Kingdom, Germany, Mexico, and Singapore.