Junior fullstack-utvecklare som vill vara med på Sergels förändringsresa!

Junior fullstack-utvecklare som vill vara med på Sergels förändringsresa!

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas till att bli fullstack-utvecklare. På Sergel får du jobba i en snabbrörlig miljö där hela IT-avdelningen befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Det är en bra möjlighet för dig som vill få en förståelse för hela utvecklingsprocessen och bygga en bred kompetens redan från start. Sergel är ett företag som verkligen vill satsa på dig och vara med i din långsiktiga utveckling. Du kommer till ett team med olika kulturer, mycket humor, hjärta och kompetens som gör att man längtar till nästa arbetsdag!

Information om uppdraget

I denna roll får du jobba med en helt ny kundplattform som Sergel har lanserat. Du kommer vara involverad i alla delar - från kravställning från organisation och kund till att själv utforma och skriva ny kod, samt underhålla denna inför framtida förändringar. Koden skrivs till största del i C# men de använder sig även av Angular och Node.js. Sergel befinner sig på en förändringsresa och för rätt person finns det alla möjligheter att växa med dem!

Arbetsuppgifter

Du kommer vara med och vidareutveckla en helt ny plattform. Detta innebär att du har möjlighet att komma med nya idéer på smarta funktioner och effektiva lösningar samtidigt som rollen är kommunikativ då du kommer vara en brygga mellan IT och sälj, marknad samt kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Vidareutveckla en helt ny plattform
 • Underhålla och drifta plattformen
 • Komma med idéer på nya funktioner och lösningar
 • Vara en brygga från IT till sälj, marknad och kunder och hjälpa dem att formulera krav på plattformen
 • Strukturera i databasen
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT där programmeringskurser har ingått
 • Har goda kunskaper i C# och SQL
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll sedan tidigare och/eller har kunskap i Angular och Node.js. Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker, tar egna initiativ, är strukturerad och har god samarbetsförmåga.

Sök tjänsten redan idag genom att skicka in ditt CV och en motivering till varför du söker just denna roll hos Sergel!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, dock senast februari 2020
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Hötorget, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sergel erbjuder kredithanteringstjänster och har kontor i flera länder och har drygt 360 anställda. Sergels fundament grundar sig på människor och deras unika förutsättningar som de kallar för det goda kundmötet. Ett synsätt som gett Sergel förtroendet att hantera de största volymerna i branschen och således gjort dem till en marknadsledande aktör med starkt fokus på tillväxt.