Junior frontendutvecklare

Junior frontendutvecklare

På Flowbox har jag fått möjligheten att utveckla i den senaste tekniken, samtidigt som jag kan utveckla mig själv och mina kunskaper Så beskriver din framtida kollega Jonathan varför han trivs i rollen som utvecklare hos Flowbox. Här får du chansen att bli en del av ett ungt men redan prisbelönt företag. Här får du chansen att arbeta med duktiga kollegor som har roligt på jobbet. Vill du dessutom arbeta i fräscha, rymliga och kreativt inbjudande lokaler och med den senaste tekniken? Sök direkt! Urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Flowbox räkning en frontendutvecklare. Flowbox är en SaaS platform för företag som arbetar med visuell content marketing och e-handel. Flowbox hjälper varumärken att hitta, plocka och använda content från sociala medier i sin marknadsföring och e-shop. Här används förtjänat (användargenererat), köpt eller eget innehåll från flertalet sociala medier som t ex Instagram, Facebook och Printerest för att öka engagemang och driva försäljning hos Flowbox kunder.

Tjänsten är placerad i Flowbox fräscha lokaler som ligger mitt på Östermalm. Flowbox har även verksamhet i Belgien, Nederländerna och Schweiz. Här jobbar du i ett team som idag består av åtta personer. Teamet består av andra utvecklare, en UX-designer och en projektledare. En annan av dina framtida kollegor,, Mikael beskriver att det är följande som gör att han trivs så bra på Flowbox "På Flowbox får jag jobba med härliga människor och jobba modern frontend-utveckling i React/Redux"

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Flowbox. Floxboxs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare hos Flowbox får du arbeta med senaste tekniken och nya ramverk. Exempelvis AWS, Serverless, ReactJS och noSQL. Hos Flowbox arbetar de agilt och det mesta av ditt arbete kommer bestå av nyutveckling där du får vara med och bygga nya produkter och fuktioner, även om det förekommer viss förvaltning i rollen.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT. Det är meriterande om du har läst en akademisk utbildning
 • Har goda programmeringskunskaper inom JavaScript, HTML och CSS
 • Har hostad kod på Github/Gitlab/etc som du skrivit och en website att visa upp
 • Då arbetet och kommunikation sker på både svenska och engelska är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i båda språken i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta i ReactJS.

Det är viktigt att du har ett genuint intresse för utveckling och trivs när du får lära dig nya saker. Som person krävs det att du är intiativtagande och vågar komma med nya ideér. Du behöver vara självgående i ditt arbete för att komma framåt. Det är även viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och att du är kommunikativ och kan förklara och beskriva lösningar för att ni tillsammans ska kunna komma framåt.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Östermalmstorg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flowbox önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson Joanna Medner
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på Academic Work
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flowbox är det innovativa företaget som tagit fram en digital lösning som på ett effektivt sätt koordinerar UGC (user-genereted content) och underlättar marknadsföringsarbetet för stora varumärken. Systemet samlar in innehåll från användare i sociala medier, som företag sedan använder i sin marknadsföring för att skapa autenticitet i sitt innehåll och engagemang hos sina kunder. Både influencers och vanliga personer som lägger ut bilder på exempelvis klädesplagg, möbler eller inredningsdetaljer kan, med hjälp av Flowbox, bli ett viktigt ansikte utåt för företag inom retail, mode och e-commerce.