Junior förvaltningsansvarig till Länsförsäkringar!

Junior förvaltningsansvarig till Länsförsäkringar!

Om du har ett intresse för IT, bank och riskhantering och vill arbeta på ett framstående bank- och försäkringsbolag kan detta potentiellt vara rollen för dig. Om du även trivs med att arbeta proaktivt, strukturerat och samverka med såväl interna som externa intressenter borde du läsa vidare i annonsen nedan. Sök rollen redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Hos Länsförsäkringar kommer du få arbeta i förvaltningsteamet för Risk med fokus på de applikationer som används inom bankens riskverksamhet. Detta omfattar applikationer för bland annat riskrelaterad myndighetsrapportering, kreditrisk och operationell risk. Länsförsäkringar har många tillämpningar i SAS men också i andra applikationer. Flertalet är från utländska leverantörer, förändringstakten är hög och till stor del regelverksdriven.

Teamet du kommer att få arbeta i består av 10 personer och präglas av en god stämning. Teamet består av både juniora och seniora kollegor. Som ny in i rollen kommer du att få en god introduktion till arbetet. Här finns stöttning att få som ny och det råder en hjälpsam kultur. Du kommer bland annat att samarbeta med förvaltningsledare IT, förvaltningsansvariga och arkitekter.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som förvaltningsansvarig är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att driva och leda genomförandet av IT förvaltnings- och utvecklingsaktiviteter i samverkan med olika interna och externa intressenter.

Du kommer exempelvis att
 • Ha leverantörskontakter, genomföra beställningar, förbereda och planera produktionssättning.
 • Aktivt delta i incidenthantering samt agera applikationsexpert för bankens applikationer inom Risk.
 • Arbeta operativt/taktiskt med frågor inom området.
 • Ha ett brett kontaktnät där du arbetar nära verksamheten och olika funktioner inom Bank IT samt Länsförsäkringars leverantörer avseende applikationer och drift.
Vi söker dig som

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett snabbt tempo, är drivande och resultatorienterad. Du är självständig i ditt arbete men inspireras även av dialog och samarbete med kollegor. Vi ser även att du är en person som har fokus på leverans och har en förmåga att prioritera väl i pressade situationer. Vidare har en god analytisk förmåga och ett logiskt tänkande. Du har även en god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Vidare har du:
 • En examen från eftergymnasial akademisk utbildning med inriktning mot IT
 • Har en god IT-teknisk kompetens samt en god förmåga att samverka med aktörer både inom IT och verksamhet
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Det är meriterande är en förståelse för eller grundläggande kunskaper i SAS, Unix, SQL server, SQL och dataanalys. Vidare är det meriterande om du har kunskap inom bank, med fördel inom Riskområdet.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande
 • Har en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Stockholm, Värtahamnen
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se