Junior entreprenadingenjör till Lindbäcks!

Junior entreprenadingenjör till Lindbäcks!

Är du nyexaminerad men har gjort praktik, arbetat deltid eller har lite arbetslivserfarenhet i grunden och vill utvecklas mot en roll som junior entreprenadingenjör? Nu söker Lindbäcks en framtida medarbetare som vill växa in i en roll och i deras organisation. Möjligheterna framåt är många och Lindbäcks ser gärna att du fortsätter utvecklas hos dem. Var med på Lindbäcks fortsatta resa - Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior entreprenadingenjör till Lindbäcks i Stockholm. Idag sitter de centralt vid St Eriksplan men verkar inom hela Storstockholm. Lindbäcks är Sveriges ledande företag inom industriell produktion av flerbostadshus i trä. Idag levererar de till ledande fastighetsägare, såväl privata som offentliga och bygger samt utvecklar hyresrätter och bostadsrätter i egen regi.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lindbäcks. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Lindbäcks är inne i en kraftig tillväxt och har idag kundprojekt i hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder och behöver nu en utöka deras team med en junior entreprenadingenjör till Stockholm som kommer stötta upp deras projektledare och projektchefer i kommande projekt. Det är här vi hoppas att du kommer in.

Du kommer ha en bred administrativ roll som junior entreprenadingenjör men har en väldigt viktigt och central funktion i respektive projekt. Din roll involverar att dagligen stötta och hjälpa platschefen med koordineringen och den administrativa delen i respektive projekt. Grundläggande innebär detta att du kommer hjälpa till att upprätta en huvud- och produktionstidsplan och utifrån detta stötta i projektplanering, ekonomi, upphandling av UE samt sammanställa information inför ÄTA-hantering och upprätta produktionskalkyler.

Under projektens gång kommer du vidare delvis ansvara för avstämningar och omplanering med berörda parter samt delta i utvecklingsmöten för både projekten som för Lindbäcks. Utöver detta kommer du b.la. att:
 • Utföra ekonomiska beredningar och utredningar.
 • Beräkna material- och arbetskostnader samt arbetsplatsomkostnader som ingår i ett anbud.
 • Slutavstämning samt kostnadsuppföljningar.
 • Utföra produktionstekniska utredningar.
 • Vara teknisk resurs vid analys av avvikelser och genomförande av förbättringar.
 • Tillse att BAS-P och BAS-U förutsättningar är tillvarataget
Detta är tjänsten för dig som vill gå mot entreprenörssidan inom bygg och som vill få möjlighet till att komma in i både en väldigt spännande som händelserik roll och bolag. Rollen i sig kommer ge dig en gedigen grund inför kommande utvecklingsmöjligheter hos Lindbäcks där du kommer ha seniora kollegor som stöttar dig dagligen.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning mot byggteknik
 • Har tidigare grundläggande kunskap om byggprocessen från exempelvis deltidsjobb, praktik eller annan erfarenhet från arbetslivet
 • Har B-körkort då Lindbäcks verkar inom hela Stockholm
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska
Det är meriterande om du har tidigare kunskap inom Bas-U och Bas-P alternativt har arbetat i en liknande roll sedan tidigare.

Som person ser vi att du är noggrann och har ett sinne för organisering och struktur då rollen i sig är administrativt lagd samt koordinerande. För att trivas hos Linbäcks tror vi också att du är väldigt driven och vågar ta egna initiativ och testa själv. Således ser vi gärna att du är självgående

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering
 • Placering: Storstockholm, St Eriksplan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lindbäcks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindbäcks bygger industriellt för att de tror på boende för fler.

Lindbäcks är Sveriges ledande företag inom industriell produktion av flerbostadshus i trä. Med modern teknik utvecklar och bygger de sunda bostäder inomhus och monterar sedan snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats. Familjeföretaget startade 1924 i Piteå, där huvudkontor och produktion återfinns. De har även kontor i Stockholm och Göteborg och totalt är de cirka 530 medarbetare som arbetar efter deras kärnvärden; kunskap, engagemang och drivkraft.