Junior byggprojektledare till LA-gruppen!

Junior byggprojektledare till LA-gruppen!

LA-gruppens framgång ligger i deras filosofi om att god samverkan och goda relationer ger långsiktiga samarbeten. Detta gäller mot deras kunder som mot deras medarbetare. Nu känner LA-gruppen att det är dags att utöka sin projektledarstyrka och söker därmed en junior projektledare som vill komma in och vara med och växa tillsammans med dem. Om du känner dig redo att utvecklas långsiktigt i en ledarroll - välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

LA-gruppen är en byggentreprenör som startades 2011, verkar i Stockholmsområdet och hjälper sina kunder att nå och överträffa uppsatta mål i sina byggprojekt med professionell kostnads- och samordningskontroll. Idag är de inriktade mot kontors- och lokalanpassningar och arbetar i uppdrag tillsammans med total- och samverkansentreprenader samt erhåller egen kompetens i andra entreprenadformer och konsultuppdrag.

Det har sedan start hunnit hända mycket och de har en rad imponerande referensprojekt, läs gärna mer om ett par av dessa projekt här. Bland annat har ett av kontoren som LA-gruppen byggt blivit nominerade till Sveriges snyggaste kontor 2019!
Likt de välkomnande och stilrena resultaten som LA-gruppen levererar, utgår man från minst lika inbjudande lokaler i Hammarby Sjöstad, när man inte är på plats ute hos kunderna.

Du erbjuds

Som junior projektledare kommer du erbjudas ett strukturerat och gediget introduktionsprogram med mycket stöd från seniora kollegor. De har en vilja och ambition att utveckla sina medarbetare långsiktigt och hur långt du kan gå internt hos dem är upp till dig.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior projektledare kommer du rapportera till VD. Du kommer sammanfattat vara fullt ansvarig för ledningen av produktion och arbetare inom ditt ansvarsområde. Du kommer ständigt verka för förbättringar av det dagliga arbetet i enlighet med LA-gruppens mål och vision och därmed ha möjlighet till att inte bara påverka din egna utveckling utan också bolaget.

Vidare kommer du ha ett övergripande ansvar för BAS P-U, ekonomisk uppföljning och ansvar för tid och budgetplanering. Dagligen förekommer kundkontakt och representation mot kund där du likväl som du är ansvarig för att projekten slutförs efter kvalité och tid, ansvarar för en professionell kontakt. Antalet projekt du är ansvarig för kommer variera och främst bero på omfattning och kapacitet.

Du kommer bl.a. att:
 • Ha personalansvar
 • Ansvara för tidplanering, ekonomiska regleringar, inköp enligt projektens inköpsplan
 • KMA-ansvarig för sin verksamhet
 • Projektering i projekt
 • Arbetsberedningar
Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från produktion, gärna som arbetsledare alternativ annan relevant erfarenhet. Vad du gjort är viktigare än antal års erfarenhet.
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då båda språken används dagligen i arbetet.
 • Har B-körkort.
För en bra match mellan dig och LA-gruppen tror vi framförallt att du är driven och har ett genuint intresse för att leda. Vi tror att du är ödmjuk, prestigelös och har en förmåga att kunna prioritera och strukturera upp ditt arbete själv. Vidare ser vi gärna att du är duktig på att kommunicera med olika människor och du är en person som alltid strävar efter att leverera kvalité i ditt dagliga arbete.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med ambition till överrekrytering
 • Placering: Hammarby sjöstad samt Storstockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LA-gruppens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LA-gruppen drivs av Petter Löfqvist och Björn Andersson, båda med god erfarenhet och insikt i moderna och kostnadseffektiva lösningar samt arbetsmetoder. Läs gärna mer om dem och deras vision genom att klicka här.