Junior business controller till världsledande börsbolag!

Junior business controller till världsledande börsbolag!

Är din målsättning att arbeta som controller? Vill du dessutom få erfarenhet i en internationell miljö? Vår kund söker en driven och självgående person för en tjänst som junior controller!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en junior controller till ett världsledande börsbolag. Vår kund arbetar idag parallellt med en rekrytering av tjänsten och söker då även en senior controller.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram sex månader framåt. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Förbereder, slutför och presenterar rapporter till verksamheten för att uppfylla behovet av finansiell uppföljning, affärsplanering och företagskontroll inom organisationen
 • Övervakar den månatliga redovisningen nära, prognosprocessen och budgetverksamheten för att bidra till bättre företagsmedvetenhet och resursplanering
 • Delta i planeringsprocesser (kvartalsplanering och årsbudget)
 • Vara delaktig i olika förbättringsprocesser, t.ex. vad gäller rapporteringsarbetet
Tjänsten passar dig som trivs i ett prestations- och resultatdrivet företag. Du vill vara i en dynamisk och kreativ miljö och drivs av att få utvecklas snabbt. Det viktiga är din inställning och tjänsten kommer att anpassas utifrån dina kunskaper.

Vi söker dig som
 • Har en civilekonom-examen eller liknande och en stor vilja att lära samt ett driv som gör att du alltid vill leverera det lilla extra
 • Har en god förståelse för det ekonomiska flödet, för balansräkning samt att du har god insikt i en controllers funktion på ett bolag
 • Har goda kunskaper i Excel samt att du är en van användare av övriga delar av Office-paketet.
 • Är mycket trygg i det engelska språket i tal och skrift då det officiella språket är engelska
Det är meriterande om du har:

* Arbetat vid sidan av studierna i en ekonomirelaterad roll och/eller något år efter avslutade studier

Förutom detta är du självklart en analytisk och strukturerad person som har lätt för att ta till dig ny information. För att trivas i denna roll är det även viktigt att du tycker om att ha kontakt med olika typer av människor och har en god kommunikativ- och pedagogisk förmåga. Vidare har du ett prestigelöst förhållningssätt till arbetet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader med chans till förlängning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork