Junior analytiker till SLL!

Junior analytiker till SLL!

Är du en analytisk, strukturerad person som är ute efter nya utmaningar där du får använda dig av din analytiska förmåga? Är du intresserad av hälso- och sjukvårdsfrågor och en fena på teamwork? Har du dessutom erfarenhet av Excel och PPT och gärna vill jobba i en organisation med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi letar efter! Ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en analytiker för Region Stockholms räkning med start efter årsskiftet. Du kommer att ingå i ett litet men starkt sammansvetsat team på tre personer i öppna lokaler på Kungsholmen. Teamet ingår i enhet med cirka 20 medarbetare med ett brett uppdrag för uppföljning. God kommunikativ förmåga och god förmåga att samarbeta kommer att krävas för att fungera i denna tjänst. Som analytiker i denna offentliga verksamhet kommer du att arbeta med tillgänglighetsfrågor inom hälso- och sjukvården, bland annat med väntetider till vården. Du kommer att arbeta med rapportering, analyser och uppföljning. Därför vill vi att du som söker tjänsten är strukturerad, analytisk och vill bidra till teamets, enhetens och avdelningens utveckling.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt, med goda chanser till förlängning om bägge parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som analytiker kommer du, med telefonen som främsta verktyg mäta tillgänglighet inom vården och göra analyser kring hälso- och sjukvårdens väntetider.

Du kommer till exempel att:
 • Skriva budget- och bokslutstexter
 • Göra uppföljningar
 • Arbeta i företagets system
Tjänsten passar dig som har goda erfarenheter av Word, PPT, Officepaketet samt Excel och som nu vill ta dig an en spännande utmaning i en analytisk tjänst. Du kommer att kliva in i ett företag där utvecklingsmöjligheterna är goda.

Vi söker dig som
 • har relevant eftergymnasial utbildning
 • har erfarenhet i Word, Powerpoint och Excel
 • god kommunikativ förmåga
 • har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • har intresse för hälso- och sjukvården
Det är meriterande om du har:

* arbetat i en analytisk roll tidigare

Som person är du analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har lätt att förstå komplexa sammanhang vilket är nödvändigt eftersom du kommer att arbeta på en avdelning med många system och komponenter som är under ständig utveckling. Det är viktigt att du är utvecklingsorienterad och på ständig jakt att prestera. Prestigelös och social är två andra egenskaper som efterfrågas i denna tjänst.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet att bli överrekryterad
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kungsholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Stockholm är en organisation som främst vill se till att invånarna i länet får tillgång till en väl fungerande hälso- och sjukvård och kollektivtrafik. De ansvarar också för regionplanering och för att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i länet. Region Stockholm är en politiskt styrd organisation.