Junior affärsutvecklare till Lehto sökes

Junior affärsutvecklare till Lehto sökes

Vill du arbeta på ett bolag med en kultur som andas entreprenörskap, utvecklingsvilja och tillväxtambitioner? Är du intresserad av affärer och ser dig själv på ett tillväxtbolag med stor frihet? Nu söker Lehto, verksamma inom bygg- och fastighetsbranschen en junior affärsutvecklare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lehtos räkning en junior affärsutvecklare.

Lehto Group är den snabbast växande koncernen inom bygg- och fastighetsbranschen i Finland och omsatte 594 MEUR år 2017 med god lönsamhet. De satsar nu på att växa på den svenska marknaden och vill utöka deras team om 5 personer med en innovativ junior affärsutvecklare.

Lehto har utvecklat en banbrytande metod som de kallar, Ekonomistyrt Byggande, vilket innebär att deras kunder på förhand vet exakt vad byggprojektens kostnad kommer att bli. De utnyttjar 3D-planering, modulering och egen automatiserad fabrikstillverkning för att uppnå kostnadseffektiv, precis produktion och hög kundnöjdhet. Lehto Group har indelat sin verksamhet i 3 delar vilka är Kommersiella lokaler, Bostäder, Skola- och Vård- samt Omsorgsfastigheter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lehto.

Arbetsuppgifter

Som junior affärsutvecklare kommer du att stötta i olika projekt, såsom att räkna på lönsamhet vid potentiella köp av byggrätter och tomter. Du kommer att arbeta på plats i Stockholm och rapportera direkt till Lehtos svenska VD. Ditt arbete innefattar analysarbete och kalkyler, vidare ansvarar du för att samla in marknads- och konkurrentinformation samt hålla internpresentationer om framtida satsningar. Då Lehto är ISO-certifierade är det av stor vikt att du tar ansvar för att arbetet följer de rutiner som finns avseende kvalité, miljö och arbetsmiljö. Då Lehto är ett bolag i tillväxtfas krävs flexibilitet att ta sig an alla uppgifter som följer med detta inklusive att stötta upp i diverse administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Utreda förutsättningarna för projekt inom olika områden och göra analyser för att se om de kan vara något för Lehto att ta sig an
 • Ta fram information om lokala marknader, såsom inflyttningstal, prisnivåer samt fördelning mellan hyresrätter och bostadsrätter
 • Delta i projekt och vara med från uppstart fram till avtalsskrivning
 • Representera Lehto och ha kontakt med potentiella och befintliga kunder
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett snabbväxande och resultatinriktat bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Vidare tror vi att du vill arbeta i en bred roll med möjlighet att ta ett större ansvar på sikt.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning inom ekonomi eller inom annat relevant ämne
 • Har omkring 1-2 års erfarenhet av att starta, driva och stötta i projekt, förslagsvis från en roll som konsult
 • Har obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska då du löpande kommer ha kontakt med personer på båda språken
 • Har goda kunskaper om sociala medier, då du kommer ansvara för att marknadsföra Lehto i olika sociala kanaler
Som person är du flexibel och hittar lösningar då förutsättningarna förändras. Vidare är du självständig och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter drivs mot målets riktning och levereras i tid. För att lyckas i rollen är du uthållig som person och är villig att lägga ner tid, energi och engagemang i ditt arbete. Då du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor har du en god samarbetsförmåga och agerar lyhört samt är uppmärksam på andras synpunkter, kompetens och prestationer.

Övrig information
 • Start: september
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: lovisa.flygare@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lehtos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lehto är unika i byggbranschen, där tidtabellerna och budgetarna ofta överskrids. Lehto är ett löfte om ekonomistyrt byggande där kostnadsberäkningarna och tidtabellerna håller. Ett löfte om ett resultat som minst möter, men ofta överträffar förväntningarna. Lehto Group startade 2009 i Finland och omsatte förra året 594 MEUR. Det gör dem till den snabbast växande koncernen inom bygg- och fastighetsbranschen i Finland. I Sverige är de verksamma inom tre serviceområden: bostäder, affärslokaler och samhällsbyggnader och satsar nu på att rekrytera in fler till teamet med mål om att växa.