Junior affärssystemkonsult till Addovation

Junior affärssystemkonsult till Addovation

Addovation är ett bolag som erbjuder sina kunder molnbaserade ERP-lösningar för små och medelstora företag i Skandinavien. Med en verksamhet i stark tillväxt, söker de nu efter en hungrig och driven junior affärssystemkonsult. För dig som är affärsintresserad och söker efter tekniska utmaningar, så är detta en möjlighet du inte vill gå miste om. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Addovation är ett snabbt växande bolag i Skandinavien som tillhandahåller ett av marknadens främsta ERP-system, IFS Applications. Addovation är Partner till IFS som är ett av de ledande Affärssystemen på marknaden med stor kundbas i Sverige, Norden och många länder i världen. Tillsammans med konsulttjänster och övriga tilläggsprodukter har de målsättningen att ständigt öka sin kundbas.

I rollen som junior affärssystemkonsult kommer du ansvara för att implementera och utbilda dina kunder inom IFS Applications, samt förvalta och vidareutveckla befintliga kunders IFS-lösningar. Du kommer säkerställa att dem på bästa sätt får stöd och en förståelse i systemets funktioner. Du erbjuds en mycket stimulerande, ansvarsfull och viktig tjänst i ett bolag med korta beslutsvägar, högt tempo och stora framtidsplaner. Dina kollegor är precis som du dedikerade när det kommer till affären, fokuseringen på tillväxt och kundorientering.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att processen sker via Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Addovation.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärssystemkonsult är du expert på IFS Applications och hjälper dina kunder att utnyttja IFS Applications optimalt utefter deras verksamhetsbehov och önskemål. Du kommer arbeta inom olika områden inom IFS Applications för olika områden(HR, logistik, ekonomi, service & underhåll, supply chain & manufacturing etc) och kan utifrån dialog med kund implementera och uppgradera IFS Applications inom utvalda segment. I rollen kommer du både att förvalta och vidareutveckla befintliga kunders system samt vara bekväm med implementationsprojekt för nya kunder.

Exempel på ansvarsområden:
 • Förenkla användningen och arbetsflöden i kunders affärssystem
 • Rådgiva, vägleda och guida kunder i applikationen och verksamheten
 • Administrativt arbete i form av strukturerad dokumentation som en följd av kundens livscykel
 • Processutveckling: En effektiv process skall skapa värde och lönsamhet för dina kunder
 • På sikt facilitera egna workshops och utbildningar för kunder
Tjänsten passar dig med intresse för Affärssystem som vill arbeta i en IT-miljö där beslutsvägarna är korta och möjligheterna att påverka är stor. Gillar du tanken på att utmanas så kommer du kunna ta dig an nya uppgifter, självklart kommer det finnas medarbetare vid din sida för att coacha och stötta om det skulle behövas.

Vi söker dig som
 • Har en IT-inriktad utbildning (Civilingenjör, högskoleingenjör, systemvetare) eller motsvarande erfarenhet
 • Är affärsintresserad med ett tekniskt intresse samt ett driv att hela tiden utvecklas
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Koncernspråket är engelska och all dokumentation sker därefter. Vid möten med kunder krävs att du kan kommunicera på svenska
 • Du är en problemlösare som brinner för att hjälpa företag till smartare rutiner och effektivare lösningar
Det är meriterande om du har:
 • Jobbat som applikations- eller affärsystemkonsult
 • Erfarenhet av affärssystemet IFS
 • Kommit i kontakt med databashantering, Oracle och SQL server
För att trivas på Addovation är du en sann lagspelare som tycker om att samarbeta för att uppnå goda resultat, du ser teamet som din källa till kunskap och utveckling. Vidare är du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines, du är ihärdig när det krävs med stort lösningsfokus. Ditt tillvägagångssätt är lösningsorienterat, vilket märks genom ditt långsiktiga tålamod att verkligen förstå och lära dig IFS Applications innan du med din expertis har förmågan erbjuda rätt lösningar till kund. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och att du anstränger dig för att leverera lösningar till kund.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm City
 • Kontaktuppgifter: Björn Andersson, bjorn.andersson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Addovations önskemål är att alla samtal och mejl kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mejl. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Addovation här