Junior administratör till ledande leverantör av betalningslösningar

Junior administratör till ledande leverantör av betalningslösningar

Är du i starten av din karriär och hunnit testa på att jobba administrativt och landat i att det är det du brinner för? Kanske har du arbetat i kundtjänst eller i en reception där administrativa uppgifter ingått? Här har du världens chans att komma in i ett växande bolag som är en ledande leverantör av internationella betalningslösningar. Då start är omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior administratör till vår kund som är en ledande levarantör av betalningslösningar. De har 120 anställda som är placerade i Stockholm, London och USA och då de befinner sig i en tillväxtfas behöver de nu utöka deras team i Stockholm. På kontoret i Stockholm är det ett ungt och hungrigt klimat och du kommer kunna lära dig mycket av dina kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt, till en början på 6 månader. Därefter finns det goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du tillhöra ett team där totalt 11 andra arbetar. Du kommer arbeta tätt tillsammans med en annan administratör där du kommer ta emot reklamationer från kunderna, exempelvis att en kund vill bestrida en transaktion som genomförts. Du kommer då att samla in information och sammanställda den för att därefter lägga upp dokumentet i bankens system.

Vi söker dig som
  • Har kommit i kontakt med administrativa uppgifter tidigare. Kanske har du arbetat i en reception eller i kundtjänst där administrativa uppgifter ingått i din roll.
  • Har en slutförd gymnaiseutbildning.
  • Har grundläggande kunskaper i Excel.
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Som person bör du vara noggrann, flexibel och strukturerad för att kunna hantera många olika ärenden samtidigt. Vidare trivs du i en professionell miljö med ett högt arbetstempo och agerar problemlösare. Hos vår kund värdesätts det att du är en teamplayer som dessutom är ödmjuk och positiv.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Långsiktigt
  • Placering: Hammarbyhöjden
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork