Junior administratör till KONE i Kista, fördel med SAP kunskaper!

Junior administratör till KONE i Kista, fördel med SAP kunskaper!

Nu söker en vi en supervass administratör som kan stödja orderadministrationen På KONE. Är du en kommnikativ person som har förmågan att strukturera upp ditt eget arbete samtidigt som du stödjer andra i deras roll? Tjänsten startar omgående och urvalet sker löpande så sök redan idag med en CV och motivering. Stort vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administrativ orderadminstratör till Sales and Operations-avdelningen på KONE.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Uppdraget kommer att vara på heltid och är tänkt pågå långsiktigt. Uppdraget kommer att vara 3-6 månader med möjlighet till förlänging.

Då KONE är ett utav världens största bolag globalt finns alla möjligheter för karriärsutveckling om man visar framfötterna och gör ett bra jobb. I den här rollen kommer du utgå från det Skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta i en roll där du stöttar kollegor med ett registrera orders och krediteringar.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera administration kring orders och krediteringar
 • Göra tilläggsfakturering som kan inkomma från säljare, tekniker eller distriktschefer
 • Göra ekonomisk uppföljning av projekt
 • Följa leveranser av hissar och andra delar som kommer och hålla kontakt med tex. DHL
Tjänsten passar dig som har lätt för att följa befintliga processer samtidigt som du kan vara flexibel och hantera ärenden som kommer in under dagen.

Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetat administrativt eller i en supporterande roll
 • Har avslutad gymnasial utbildning
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med svensktalande kunder dagligen
Det är meriterande om du....

* Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. KONE använder bland annat SAP och Salesforce

Som person är du en person som trivs i en roll med daglig problemlösning. Du har inga problem med att utföra ditt eget arbete och samtidigt vara serviceminded och hjälpa andra. Du bör vara flexibel och kan skifta fokus mellan dina arbetsuppgifter själv utan att missa någon viktig bit.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid mån-fre, kontorstider
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONES önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

*Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.